Echipamentele și consumabilele pentru brutării acoperă toate fazele procesului de preparare a pâinii, de la amestecare, prin dospire și până la coacere pentru a obține un produs final cu calități organoleptice ridicate.
- Moara laborator cu ciocane pentru preparare probe de fainii supuse determinarea indice de cadere, continut gluten si analize NIR
.. detalii »- Site granulometrice analitice / ceciururi de sortare
.. detalii »- Masini de sitare si sortare
.. detalii »- Cuptor de calcinare la 900° .. 920°C
.. detalii »- Etuva / termostatata termoreglabila
.. detalii »- Termobalanta de umiditate
.. detalii »Analizor NIR determina simultan: proteina; gluten; indexul de sedimentare Zeleny si umiditate
.. detalii »- Farinograf pentru determinarea proprietatilor fainii; rezistentei la framantare a unui aluat si capacitatea de hidratare a fainii
.. detalii »- Determinarea substantelor proteice totale cu sistem de digestie Kjeldahl
.. detalii »- Aparat pentru determinarea continutului de fibra si de celuloza
.. detalii »- Aparat automat pentru determinare cantitatea / calitatea de gluten umed conform STAS 90-88
.. detalii »- Incubator pentru determinarea indice de deformare a glutenului
.. detalii »Indicele de cadere furnizeaza informatii despre amilazele implicate in fermentatia aluatului
.. detalii »- Set cilindrii de masurare si balanta pentru determinarea masei hectolitrice
.. detalii »Aparat automat folosit pentru a determina cantitatea de gluten umed din grau și faina extragand glutenul
.. detalii »
MultiLab Romania
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.