Prelevatoare de probe

 

ro Echipamente pentru prelevarea si recoltarea probelor » Prelevatoare extractive calitative si cantitative

uk Sampling Equipments

Recoltarea probelor este o etapa deosebit de importanta in desfasurarea procesului de analiza si de productie si in contextul asigurarii calitatii, deoarece probele trebuie sa fie reprezentative nu trebuie sa introduca erori in compozitia si calitatile mostrei datorita unei tehnici defectuoase sau a unor conditii incorecte de pregatire a materialului, cunoscut fiind faptul ca erorile datorate unei recoltari necorespunzatoare nu mai pot fi ulterior corectate (principala sursa de erori analitice este procesul de prelevare a probelor)

 
 
aparat_recoltare_particule_din_aer Air Samplers »

Aparate portabile si stationare pt. prelevare probe de aer
Prelevatoare si numaratoare de particule, praf, pulberi respirabile si particule sub forma de aerosoli, iod, vapori de apa captate cu ajutorul filtre si pompe de prelevare.. mai multe »

prelevator probe de gaze Gas samplers

Prelevare probe gazoase
Dispozitive de detectie si prelevare gaze si substante organice volatile.. mai multe »

prelevator_probe_apa_adancime Chemicals and Combustible Liquids Samplers

Prelevare lichide chimice si inflamabile
Prelevarea produse petroliere si chimicale concepute pentru lichide si fluide periculoase, acizi si baze, combustibili lichizi cat si uleiuri sintetice si uzate din rezervoare, vagoane, autocisterne, butoaie, etc. .. mai multe detalii »

 
prelevator_probe_apa_adancime Water Samplers

Echipament de prelevare a probelor de apa sedimente si namol Prelevatoare pentru luarea probelor (proba reprezentativa) de apa de mare, apelor curgatoare, stationare, de izvor, de suprafata si subterane de la adancimi ... mai multe detalii »

prelevator_lichide_alimentare Liquids Samplers

Prelevare si colectare produse lichide din mai multe straturi
Potrivit pentru fluide si lichide de vascozitate mica, medie si mare; lichide alimentare, farmaceutice, cosmetice, detergenti lichiiz, solutii apoase, lichide industriale, etc. .. mai multe detalii »

prelevator_probe_alimentare Food & Dairy products Samplers

Recoltare probe alimentara si agroalimentare
Probele martor pentru esantionare produse alimentare lichide, semi-solide si congelate; lapte, vin, bauturi distilate si spirtoase, uleuri alimentare, carne, etc. .. mai multe detalii »

 
prelevator granule Grain & Cereal Samplers

Prelevatoare produse agricole cereale si seminte
Prelevatoare configurate pentru recoltarea probelor in stare solida (cereale, granule, pulberi, pudra, etc); manuale si automate (direct din remorci, camioane) tipul de prelevator folosit pentru probe colectate depinde de scopul urmarit (de numarul, volumul si tipul analizelor efectuate) si de greutatea minima care sa asigure reprezentativitatea acesteia .. mai multe detalii »

prelevator_probe_solSoil Samplers

Sonde de prelevare probe de sol
Recoltarea de probe de sol de la adâncimi cu sonde manuale sau automate; pentru adâncimi mai mari de 1 m sunt necesare echipamente şi utilaje mecanice (foreze) ... mai multe detalii »

prelevator_materiale_constructi Samplers for heavy compact materials

Prelevatoare materiale compacte
Prelevatoare cu fante speciale pentru prelevarea volumelor mari de proba, potrivit pentru prelevarea substante compacte dar cu curgere libera, granulelor si a pudrelor cu aderente mare .. mai multe detalii »

 
prelevator chimicale Samplers for Agregates and Construction materials

Recoltarea probelor de agregate si materiale de constructii
Echipamente pentru prelevarea probelor de mortar, beton sau caramida cat si prelevarea epruvetelor din probe, etc. .. mai multe detalii »

scafe_probe Tools & Utensils

Ustensile
Unelte pentru masurarea colectarea si prelevarea probelor ... mai multe detalii »

prelevator chimicale Sampling bags and containers

Recipiente si accesori pentru probe prelevate
recipiente speciale pentru pastrarea conservarea si transportare probe; canistre, buteli, sticle, pungi, etichete de identificare, sigiliu de securitate, etc. .. mai multe detalii »