Mori profesionale, industriale si de laborator

Masini si utilaje pentru maruntirea materialelor » Mori profesionale

Size Reduction Machines & Equipment » Professional Mills

Mori Industriale »

Mori Zdrobitoare Fructe »

Mori Manuale »

centru_service_echipamente_laborator
 

Morile sunt utilizate pentru macinarea materialelor moi, cu duritate medie sau mare, casante, fibroase, uscate sau umede. concepute pentru laboratoare, statii pilot de productie si la scara de microproductie

 

moara_planetara_bile

Planetary Ball Mills

Mori planetare cu bile

.. macina, amestecă si pulverizează probele cu duritate mica, medie si extrem de dure precum materiale casante si fibroase .. detalii »


moara_cutit

Knife Mills for fine and ultra-fine grinding

Mori tăietoare cu cutite

..destinata omogenizarii si macinarii uscate a probelor cu duritate medie, elastice, friabile si moale, proecum produselor alimentare moale, produse uscate sau cu continut de apa, ulei sau grasime .. detalii »


moara_cu_disc

Disc Mill

Mori cu discuri

.. conceputa pentru lucrul in conditii grele, potrivite pentru macinarii material casant, fibros cu duritate medie sau mare.. detalii »


Moara vibratoare cu discuri

Vibratory Disc Mill

Moara vibratoare cu discuri

.. concepute pentru măcinarea extrem de fina; finețe analitică cu reproductibilitate optima, potrivit pentru materialelor cu duritate medie, casante și fibroase .. detalii »


moara_ultracentrifugala

Ultra Centrifugal Mill

Mori centrifugale si ultracentrifugale

.. folosită pentru reducerea rapidă a dimensiunilor materialelor cu duritate medie și fibroase probelor analitice, bilele de măcinare din incintele de măcinare sunt supuse unor mișcări centrifugale suprapuse pentru diferite aplicatii. detalii »


divizor_laborator

Cyclone Mill Twister

Mori cu ciclon cu turbina de ventilatie

.. conceputa pentru pregatirea probelor de alimente si furaje in vederea efectuarii analizei spectrofotometrice, ideale pentru pregatirea probelor in vederea determinarii continutului de apa, gluten, grasimi, etc. .. detalii »

 

micro_moara_planetara

Micro Ball Mill

Moara micro planetare cu bile

.. macina, amestecă si pulverizează probele cu duritate mica, medie si extrem de dure precum materiale casante si fibroase .. detalii »


moara_universala_laborator

Knife Mills for fine and ultra-fine grinding

Mori universal portabila

..destinata omogenizarii si macinarii uscate a probelor cu duritate medie, elastice, friabile si moale, precum produselor alimentare moale, produse uscate sau cu continut de apa, ulei sau grasime .. detalii »


moara_cu_disc

Rotor Beater Mill

Moara multifunctionala cu rotor

.. potrivite pentru macinarii material casant, fibros cu duritate medie sau mare, poate fi utilizata in regim de lucru continuu... detalii »


Moara vibratoare cu discuri

Tube Mill

Moara cu camera de macinare de unica folosinta

.. potrivita pentru macinarea materiale uscate si casante de duritate mare, cereale, cauciuc, tablete medicale, beton, etc.. detalii »


moara_cu_racire

Universal Mill with water cooling adaptor

Moara universala cu racire

.. potrivita pentru materialelor uscate, friabile si tari, camera de macinare are pereti dubli care poate fi racita cu apa curenta .. detalii »


concasor_minerale

Jaw Crushers

Concasoare cu falci

.. pentru macinarea probelor de marime mare de particula. materialelor cu duritate medie, dure, robuste si casante. .. detalii »