Concasoare cu falci, industriale si de laborator

Masini si utilaje pentru maruntirea materialelor » Echipamente si Masini de Concasare

Size Reduction Machines & Equipment » Crushers & Grinders

centru_service_echipamente_laborator
 

concasor_granulare

Laboratory Jaw Crushers

Concasoare de laborator cu falci

Utilizat in principal pentru măcinarea materialelor casante cu duritate medie și mare, ce permite obtierea materiale finale la dimensiuni dorite pentru prelucrarea ulterioara, ca de exmplu cu mori planetare .. detalii »


concasor_beton

Industrial Jaw Crusher

Concasor industriale cu falci

Utilizate in principal pentru spargerea si reducerea rocilor de dimensiuni mari la pietre de dimensiuni reduse ce pot fi apoi prelucrate de alte utilaje pentru reducere la o anumite dimensiuni .. detalii »


concasor_impact

Impact Crusher

Concasor de impact

Utilizat pentru sfaramare primara, permite incarcarea bucati mari de materiale (granit,marmura, roca, beton, asfalt, calcar, ..etc.) .. detalii »


Concasor cu ciocan

Hammer Crushers

Concasor cu ciocan

.. potrivit pentru concasare uscata si umeda, materiale fragile, cu duritate medie si mare, ideal pentru construcții civile si de drumuri, industria petroliera si chimica, industria metalurgica, etc.. detalii »


concasor_piatra_cu_con

Cone Crusher

Concasor cu con

.. din gama de concasoare, concasor cu con este cel mai performant, fiabil si eficient; mai ales pentru un flux continuu de productie .. detalii »


concasoare_cu_cilindri

Roll Crushers

Concasoare cu cilindri

Concasorul realizează mărunțirea prin compresiune respectiv sfărâmarea bucăților de material între două cilindri robuste.pentru sfărâmarea materialelor semidure, potrivit pentru materiale duritate medie cum ar fi piatra de var în industria zahărului. detalii »

 
Produse corelate

Separator pulberi fine »

Pulverizatoare »