Echipamente pentru Sitare & Fractionare

 

Determinari granulometrice » Sitare Fractionare » Masini de sitate si Site de testare analitice

Granulometric measurement » Screening & Fractioning » Sieves & Sieving equipment

 

Echipamente pentru analiză granulometrică, prelucrarea pulberilor si materialelor granulare

Sitele analitice si Masinile de sitat cernut pulberi si granule sunt utilizate pentru sortarea, fractionarea, separarea si determinarea marimii particulelor; au o gama larga de aplicatii in laboratoare de cercetarii si analiza, biologie, agricultura, materiale de constructii, geologie, metalurgie, materiale plastice, sticla, ceramica si in controlul calitatii materiilor prime sau al produselor pe diferite faze intermediare de productie precum si in controlul produselor finite.

Aparate si Ustensile pentru analiză granulometrică, prelucrarea pulberilor si materialelor granulare

 

Masini de sitat pentru sortare granulometrica

masina_sitat_ultrasunete

High Capacity Sieve Shaker

Masina de sitat de mare capacitate, conceputa pentru a ciurui cantități considerabile din orice material, greutatea maximă de 25 kg, capacitate de 28 litri.

.. detalii »

Masini de sitat circulare cu agitare si vibratie

microsite_sedimentare

Circular Vibratory Screeners

Masini circulare de sitare cu vibratie sunt proiectate pentru cernerea materialelor în vrac în funcție de clasele de mărime a particulelor, Principiul de funcționare al ecranelor circulare vibratoare este similar cu principiul de funcționare al analizorului, cu excepția faptului că alimentarea cu material care urmează a fi cernut și descărcat sunt in mod continue.

.. detalii »
 

Masini electromagnetice de Sitare + Agitare + Vibratie + Vidare

ciururi_vibratoare

Electromagnetic Sieve Shakers & Vibrators

Sunt proiectate pentru cernerea umeda sau uscată intermitentă a materialelor în vrac în funcție de mărimea particulelor, constă dintr-un dispozitiv de vibrație cu un set de site, o tavă, un capac și un dispozitiv pentru fixarea sitelor.
Tipul de acționare prin vibrații, numărul de site și inelele și tăvile intermediare sunt selectate în funcție de ordine și în funcție de dimensiunea ochiurilor, inaltime si diametru sitelor.

.. detalii »

Site analitice standarizate pentru masurare marime particule

ciur_nuci

Analytical Standarized Sieves

Disponibile într-o varietate de configurații pentru a fi utilizate cu multe aplicații diferite de dimensionare a particulelor. Unele îndeplinesc cerințele specifice ale specificațiilor ISO sau ASTM, Site de testare convenționale au rame metalice rotunde din oțel inoxidabil sau alamă cu plasă țesută din plastic sau din sârmă din oțel inoxidabil sau alamă.

.. detalii »
 

░ MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.