Hote microbiologice aseptice cu flux laminar vertical si orizontal

   

Echipamente de protectie prevenire si siguranta

ro Hote Filtrante cu Flux Laminar » Hote medicale industriale si de laborator

uk Safety Cabinets » Laminar Flow Safety cabinets

Cabinete microbiologice HSB (hote de siguranta biologica) si Hote cu aer laminar sunt proiectate pentru a proteja operatorul, materialele de lucru, mediul din laborator si mediul inconjurator fata de expunerea la aerosoli continand agenti infectiosi, noxe, fumuri, gazele si vapori toxici.

Hota Microbiologica HSB Clasa 100 :: Hota Microbiologica HSB Clasa I :: Hota Microbiologica HSB Clasa II :: Hota Microbiologica HSB Clasa III :: Hota cu aer laminar orizontal :: Hota cu aer laminar vertical :: Hota PCR cu aer laminar :: Hota chimica filtranta :: Hota anaerobica cu manusi :: Hota de siguranta cu manusi / Glove Box / Dry Box :: Nise Chimice :: Camere curate / Incinte aseptice

 

Hote portabile / mobile

hota portabila
Portable filtration cabinet.. more »

Hota portabila filtranta de laborator manevrarea materialelor organice si anorganice care genereaza vapori toxici acizi, benzen, dioxan sau mirosurile iritante
.. detalii »

hota_mobila
Mobile Chemical Filtration Cabinet .. more »

Hota mobila filtranta de protecţie chimică cu flux de aer vertical Toate substantele gazoase chimice si reactivi daunatoare operatorului si incaperii sunt retinute de catre filtre.
NU necesita instalatii fixe sau legare la conducte; Poate fi instalata pe orice masa de lucru. .. detalii »

hota_sterilizare_PCR
Passive Cabinets for PCR operations .. more »

Hota PCR pentru decontaminare si sterilizare cu UV cabinet fara ventilatie; asigura o decontaminare constanta in interiorul hotei. Sunt recomandate pentru lucrul cu PCR, ADN/ARN; si pentru sterilizare probele cat si instrumentele si dispozitive folosite inainte si dupa manipularea sau prepararea probelor.. detalii »

hota_laminar_vertical
Universal Verticle Laminar Flow Cabinet .. more »

Hota universala microbiologica PCR DNA/RNA cu flux de aer laminar vertical Incinta aseptica certificata conform norme europene; ideala prepararii probelor; amplificare si preamplificare in mediu controlat; prevenirea contaminarii cu ADN si microbi; operatiuni curate si protectia produselor manipulate .. detalii »


Hote microbiologice multifunctionale

hota_laborator_pret
Vertical laminar flow cabinets .. more »

Hote micobiologice cu flux laminar vertical cu sistem de exhaustare/filtrare ideala pentru protecţie personalului şi mediului, dar poate fi folosită şi pentru lucrul cu radionuclizi şi substante chimice toxice volatile deoarece aerul nesterilizat din încăpere pătrunde peste suprafaţa de lucru prin deschizătura frontală, hota nu asigură protecţia produsului .. detalii »

hota_laminar_orizontal
Horizontal Laminar Folw Cabinets .. more »

Hote cu flux de aer inversat orizontal laminar Destinate proceduri microbiologice standard si o protejare perfecta a produsului
procesare in mediu steril, asigurand o zona de lucru decontaminata perfect steril... detalii »

hota Clasa I
Biohazard Safety Cabinet.. more »

Hota de siguranta Biologica / Microbiologica HSB tip A1 recomandata pentru manipularea agentilor etiologici tip CDC 1-3, DPAG C-B1-B2, pentru prepararea si prelucrarea citostaticelor protejand atat operatorul cat si mediul incnjurator
- Protectia personalului fata de microorganisme din Grupurile de Risc 1-3
- Utilizata atunci cand se lucreaza cu agenti infectiosi din Grupurile de Risc 2 si 3; agenti infectiosi din Grupul de Risc 4 .. detalii »

camera_manusi_cu_vid
Dry Box / Glove Box .. more »

Hote cu mansi - Hote cu atmosfera controlata Incinte de lucru cu atmosfera controlata (presiune, umiditate, temperatura, etc.)
Asigura maxima protectie operatorului si mediului, fiind cunoscute si sub denumirea de “hote cu manusi”; adecvate manipularii de agenti (indigeni sau exotici) cu potential de transmitere respiratorie, care pot provoca infectii grave si potential letale.
Sunt complet etanse; special construite pentru manipularii materialelor radioactive; materiale biologice periculoase, etc. probele sunt introdusi in hota prin sasul lateral, operatorul foloseste manusi (montate pe partea din fata a hotei) pentru cercetarea agentilor biologici. In timpul lucrului, aerul potential contaminat este controlat de fluxul de aer si presiunea negativa .. detalii »

 
 

:: Produse corelate

nisa_filtrare_praf

Volume flow hood for swirl outlets .. more »

Balometru cu sistem de monitorizare si control Balometru pentru masurarea curentilor in tehnica ventilatiei, a climatizarii si a hotelor aseptice. .. detalii »

pret_filtre_nise_chimice

Flow Cabinets & Fume Hoods Filters.. more »

Filtre pentru Hote si Nise HEPA atestate - Filtre de carbune activ - Filtre pentru vapori toxice, acizii si chimicale .. detalii »

nisa_exhaustare_exterior

Exhaust Fume Extraction Systems .. more »

Sisteme de aspiratie / exhaustoare cu brat flexibil Aspiratoare gaze, fum praf si pulberi .. detalii »

pret_nisa_filtranta

Explosion Proof Ventilators .. more »

Ventilatoare pentru medii corozive si potential explozive .. detalii »