Nisele chimice sunt fabricate, certificate si testate conform SR EN 14175-1-2-3-4-5-6-7, prevazute cu dispozitiv de captare si dirijare a gazelor toxice, noxelor si a altor agenti corozivi, durabile si rezistente la agenti si gaze corozive. Exista doua tipuri principale de nise, nise Tip.I cu exhaustare si nise Tip.II de recirculare; principiul tehnologic este acelasi pentru ambele tipuri de nise:
Nise Tip I: Nise Chimice filtrante cu sistem de exhaustare in exterior: aerul este aspirat de pe suprafata de lucru si apoi este filtrat, expulzat si evacuat in afara cladirii » vezi moduri de amplasare
Nise Tip II: Nise chimice filtrante fara tubulature: aerul este tratat in conditii de siguranta prin filtrare (filtre de carbun active sau HEPA) si introdus inapoi in camera de lucru in care se afla nisa chimica » vezi fluxul de aer
*La solicitarea beneficiarului hotele și nișele pot fi dotate cu detectoare de gaze cu spectru larg, care avertizează acustic şi vizual scurgerile de gaze toxice datorate ineficienţei filtrelor.

 

nisa_laborator
Ductless Mobile Chemical Filtration Cabinet

Nisa chimică filtranta mobila fara evacuare in exterior (fara tubulatura); aerul evacuat este tratat filtrat si recirculat in interior
Toate substantele gazoase chimice si reactivi daunatoare operatorului si incaperii sunt retinute de catre filtre speciale. NU necesita instalatii fixe sau legare la conducte; Poate fi instalata pe orice masa de lucru.
Aplicatii:
- pentru substante toxice volatile
- uz didactic scolar şi universitar
- in laboratoare cu o inaltime mica interna, acolo unde instalarea unei nise standard cu inaltimea este de 250 cm nu este posibila... detalii »

 
nisa filtranta cu exhaustare
Compact Mobile fume hood

Nisa chimica mobila compacta cu sistem de filtrare si sistem optional pentru exhaustare in exterior; usor de manevrat si plasat in laborator cu design compact; suprafata utila 57x28x33 cm, permite recircularea aerului poluat cu particule daunatoare, vapori chimici organici si anorganici sunt retinute de filtru de carbun active, filtre speciale de acizi sau de filtrul HEPA. Nisa poate fi montata pe o masa simpla de laborator fara sa necesite instalatii pre-montate. Aplicatii:
- pentru substante organice sau anorganice ce produc fumuri si vapori toxici - uz didactic scolar şi universitar - pentru laboratoare mobile si de teren .. detalii »

 
nisa_chimica
Bi-Functional Exhausting Fume Cabinets

Nise chimice filtrante bi-functionale cu sistem de evacuare in interior sau in exterior cu sistem puternic de filtrare si exhaustare dotat cu ventilator puternic pentru schimbarea rapida a aerului format din prefiltru mecanic + filtru de carbune activ + sistem de aspiratie integrat
Aplicatii:
- recomandata in cazul cand se degajeaza o mare cantitate de gaze, vapori organice si anorganice fumuri si vapori toxici volatile sau urat mirositori.
- pentru laboratoare cu o inaltime mica interna, acolo unde instalarea unei nise standard cu inaltimea este de 250 cm nu este posibila .. detalii »

 
nisa_acizi
Universal Benchtop Verticle Laminar Fume Hood

Nise chimice de masa omologate EN 14175 cu sistem standard de evacuare ideala pentru laboratoare de testare si analize de rutina in domeniul alimentar, electronica, si pentru laboratoare didactice.
disponibila in 3 variante
Clasa "0" structura metalica
Clasa "1/HPL" structura HPL
Clasa "1/HPL-PP" structura HPL si PP (polipropilena)
toate variante sunt disponibile in 3 dimensiuni WxDxH:
1200 x 830 x 1600 mm;
1500 x 830 x 1600 mm;
1800 x 830 x 1600 mm .. detalii »

 
nisa_14175
Floor Standing Fume Cabinets

Nise Chimice de podea / Nise standarizate cu sistem de filtrare aspirare si evacuare in exterior construite conform SR EN 14175 Ofera o gama larga de posibilitati de configurare datorita modulelor ce pot fi adaugate suplimentar la configuratia de baza astfel incat sa se poata utiliza in diverse aplicatii.
Permite completarea cu diverse subsisteme: Sisteme de alimentare si evacuare cu ventilatie ANTIEX, sistem logistic, sistem de management, sistem de comanda si control si facilitati suplimentare ale sistemului de management .. detalii »

 
nisa_fumuri_toxice
Pltaform Fume Hoods

Nisa chimica tip platforma cu sistem de filtrare si evacuare Nise chimice de mare performanta cu platforma pentru sisteme de distilare si aparate de laborator voluminoase sau grele; ofera o gama larga de posibilitati de configurare datorita modulelor si dispozitive auxileare ce pot fi adaugate suplimentar la configuratia de baza cu sistem de filtrare prin adsorbtie si exhaustare folosind convector de aer pentru manipulare produse organice si anorganice / substante periculoase care ar putea degaja vapori toxici
Aplicatii:
poate fi gasita în camere curate si multe laboratoare, incluzând cele din diagnosticare, cercetare biologica si medicala, chimie analitica, biotehnologie, industria alimentara, farmaceutica, petrochimica, cosmetica, laboratoare fotografice si industria electronica. .. detalii »

 
nise_chimice_exhaustare
Walk-In Fume Hoods

Nise chimice de performanta cu acces in interior Nise chimice cu acces in interior, fara platforma sau suprafata de lucru concepute pentru manipularea sau prelevarea lichide chimice volatile direct din canistre sau buteli, ofera o gama larga de posibilitati de configurare datorita modulelor si dispozitive auxileare ce pot fi adaugate suplimentar la configuratia de baza cu sistem de filtrare prin adsorbtie si exhaustare folosind convector de aer pentru manipulare acizi, baze, produse organice, anorganice si substante periculoase care ar putea degaja vapori toxici. .. detalii »

 
nise_certificat_EN_14175
Biohazard Safety Cabinet

Nise chimice filtrante si microbiologice de siguranta biologica HSB Nise Bacteriologice (biohazard); cu incinta interna sub presiunea negativa pentru evitarea trecerii aerului contaminat in camera de lucru, sunt construite si proiectate conform Clasa II-A si Clasa II-B cu evacuare spre exterior pentru protecţia faţă de radionuclizi volatili şi protecţie chimică, expunere de ordinul minutelor.
Aplicatii:
destinate a proteja operatorul, mediul din laborator şi materialele de lucru faţă de expunerea la aerosoli şi picături care se pot produce în cursul manipulării materialelor conţinând agenţi infecţioşi, cum ar fi culturile primare, tulpinile de colecţie şi probele de diagnostic .. detalii »

 

:: Produse corelate

nisa_filtrare_praf

Volume flow hood for swirl outlets .. more »

Balometru cu sistem de monitorizare si control Balometru pentru masurarea curentilor in tehnica ventilatiei, a climatizarii si a hotelor aseptice. .. detalii »

pret_filtre_nise_chimice

Flow Cabinets & Fume Hoods Filters.. more »

Filtre pentru Hote si Nise HEPA atestate - Filtre de carbune activ - Filtre pentru vapori toxice, acizii si chimicale .. detalii »

nisa_exhaustare_exterior

Exhaust Fume Extraction Systems .. more »

Sisteme de aspiratie / exhaustoare cu brat flexibil Aspiratoare gaze, fum praf si pulberi .. detalii »

pret_nisa_filtranta

Explosion Proof Ventilators .. more »

Ventilatoare pentru medii corozive si potential explozive .. detalii »

 

echipa_multilab

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie_aparatura_laborator

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru aparatura si instrumente de analioza detectie si control .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017