Aparate pentru Masurarea vascozitatii

 

ro Determinarea caracteristicilor reologice ale fluidelor :: Masurarea vascozitate - elasticitate - deformare - fragilitate - consistenta

uk Viscometers & Rheometers


:: Vascozimetrul rotational Brookfield :: Vascozimetrul Hoppler :: Reometru (reo-vascozimetrul) :: Vascozimetrul Ubbelhode :: Vascozimetrul Engler :: Vascozimetrul Ostwald :: Vascozimetrul Saybolt - Koehler :: Vascozimetrul Norcross :: Vascozimetrul Stabinger :: Vascozimetru Canon-Fenske :: Vascozimetrul Gilmont :: Vascozimetrul Stormer :: Vascozimetrul Visgage :: Cupa vascozimetrica Ford - Shell - Zahn - Frikmar - Lory :: Consistometru :: Vascozimetrul Stein Hall :: Tub vascozimetri cu bule :: Ulei siliconic :: Baie vascozimetrica ::

 

Reologia studiaza dependenta dintre fortele care se exercita asupra unui material si deformarile rezultante ca functie de timp
Vascozitatea reprezinta o caracteristica a fiecarui lichid; Ea este de mai multe feluri si anume: vascozitatea dinamica vascoziatea cinematica si vascozitatea conventionala sau relativa; Pentru determinrea vascozitatii dinamice si cinematice se utilizeaza diferite tipuri de vascozimetre si auxiliare.
În experimentele legate de comportarea fluidelor, trebuie să se ţină seama de frecarea internă care apare între straturile de fluid în curgere, frecare numită viscozitate.
Se spune despre fluide că sunt vâscoase sau mai puţin vâscoase după cum aceste forţe de frecare internă (sau viscozitate) sunt mai mari sau mai mici
Masurarea viscozitatii fluidelor se realizeaza cu anumite dispozitive, numite viscozimetre.
Acestea se impart in trei categorii:
Viscozimetre capilare in care se masoara timpul de scugere al unui volum de fluid testat printr-un tub capilar sau alt orificiu calibrat;
Viscozimetre empirice care se bazeaza pe masurarea vitezei de cadere a unui obiect (bila, cilindru,banda) in fluidul testat;
Viscozimetre rotative care se bazeaza pe masurarea momentului de frecare necesar antrenarii piesei mobile cu viteza constanta, unde fluidul testat se gaseste intre corpul (cilindru, con) care se afla in rotatie fata de un alt corp fix (cilindru, plan).

Vascozimetre si reometre pentru laboratoare de analiza - procese industriale - Verificare si controlul calitatii productiei

 

Service verificari si mentenanta

Service - Mentenanta - Calibrare - Piese de schimb pentru vascozimetre si reometre Brookfield .. detalii »

 

vascozimetru laborator

Dial Reading Viscometer With Multi-Speed Electronic Drive

Vascozimetre rotationale de laborator Brookfield DR Vascozimetru economic si robust cu cardan mecanic; disponibil in 4 variante care imbine fiabilitatea si performanta specifice firmei BROOKFIELD cu costurile reduse ale gamei de aparate cu cadran mecanic; domeniu de masura intre 2 cP si 64 McP .. detalii »


vascozimetru_multifunctional_dv2t

DVE Low Cost Digital Viscometer combines economy and ease of operation with traditional Brookfield excellence

Vascozimetru digital economic Brookfield DVE Varianta cea mai simpla de vascozimetru automat cu posibilitatea determinarilor rapide de vâscozitate in cP sau mPa•s
Seria DV-E este disponibila in 4 variante in functie de domeniul de vâscozitate acoperit de fiecare .. detalii »


vascozimetru_digital_dv-i_prime

DV1 Viscometer low cost continuous sensing Digital Viscometer now with timed measurement function

Vascozimetru multifunctional programabil Brookfield DV1 Vascozimetru digital economic prevazut cu un program software care permite sa colecteze, sa analizeze si sa inregistreze datele testarii; Masoara vascozitatea si temperatura simultan. .. detalii »


vascozimetru_multifunctional_dv2t

DV2T & DV2T Extra Viscometer Brookfield most versatile Viscometer

Vascozimetru programabil de performanta Brookfield DV2T si DV2T Extra Un nou sistem multifunctional model "DV2T" si "DV2T Extra" prevazut cu ecranul LCD tactil color de 5" inch de meniu intuitiv si usor de folosi pentru logarea datelor in aplicatiile de testare si masuratorilor de vascozitate ce ofera noi posibilitati de programare si analiza a rezultatelor .. detalii »

 

Vascozimetru fluide foraj

BF35 Viscometer The BF35 maintains a constant shear rate and is an accurate and versatile tool for drilling fluid measurements

Vascozimetru BF35 conceput pentru determinarea vascozitatii uleiuri de danturare - brosare - forjare si fluide de fracturare sub presiunea atmosferica. .. detalii »


aparat_forfecare_cu_palete

High Shear CAP1000 & CAP2000 Viscometer Provides a quick, single point test cone and plate system with sample temperature control

Vascozimetre cu sistem con placa model CAP1000 si CAP2000 sisteme cu rata mare de forfecare; măsoară cu mare precizie comportarea la curgere si vascozitatea materialelor lichide si semisolide; toate rezultatele sunt afisate in timp real pe display - de ex. vascozitatea, tensiunea de forfecare, rata de forfecare, limita de curgere si temperatura. Aplicatii la standarde: ASTM; D4287; ISO 2884; BS 3900 .. detalii »


vascozimetru_lacuri

KU-3 Viscometer .. Krebs Units Digital viscosity measurements on paints/coatings in accordance with ASTM D562; readout in centipoise, Krebs units and gr.

Vascozimetru Krebs automat robust pentru industrie; vascozimetru standarizat masoara direct in unitati de centipoase, Krebs si grame vascozitatea vopselelor, lacurilor, adezivilor, pastelor si a cernelurilor lichide, Proiectat cu maner special pentru a functiona in conformitate cu standardele nationale si internationale, ideal atat pentru controlul procesului de productie, cat si pentru asigurarea calitatii produsului finit. .. detalii »


Vascozimetru hoppler

Falling Ball Viscometer Höppler principle to measure the viscosity of Newtonian liquids

Vascozimetru Hoppler cu Bilă Căzătoare Vascozimetru pentru masurarea vascozitatii dinamice se efectueaza masuratori de vascozitate. Standarizat pentru lichide transparente newtoniene si gaze conform standarde: DIN 53015, ISO 1058 .. detalii »

 

aparat_forfecare_cu_palete

Cone Plate Wells Brookfield Viscometer

Dispozitiv con-placa se poate folosi cu vascozimetre DV1 Prime si DV2T sau cu Reometru DV3T; metoda consta de un con care se roteste cu viteza unghiulara constanta si o placa fixa, cu un unghi defenit intre ele; conul care se roteste cu viteza unghiulara este legata prin intermediul axului de masurare de un arc elicoidal. Devierea spirelor arcului reprezinta o masura a momentului efectiv. .. detalii »


vascozimetru_lichide_apoase

Ubbelohde viscometer capillary measuring viscosimeter for Non-Newtonian Fluids

Vascozimetru cinematic automat Ubbelohde pentru Masurarea vascozitatii nenewtoniana .. detalii »


vascozimtru_produse_petroliere

Engler Viscometer determine the specific viscosity of tars and petroleum products

Vascozimetru Engler pentru determinarea vascozitatii cinematice conventionale prin compararea cu un fluid etalon; valorile masurate in grade Engler °E.. .. detalii »


Vascozimetru_schott

Viscoclock Plus an electronic time-measuring unit used to determine absolute and relative viscosity

Sistem semi-automat pentru determinarea viscozitatii cinematice determina vascozitatii relative si absolute cu display digital mare pentru citirea valorilor masurate .. detalii »

 

tester_vascozitate_fluide

Consistometer Bostwick - Vebe - Walz for measuring consistency and flow rate in a variety of products

Consistometru Aparat măsurare consistență debitul de curgere si tensiunilor superficiale conform Standarde: EN 12350-4 - DIN 1048 - UNI 9420... detalii »


cupe_vascozitate

ISO Standard and Mini Dip Cups used for viscosity testing; simple gravity devices that permits the timed flow of a known volume of liquid passing through an orifice located at the bottom the rate of flow would be proportional to the kinematic viscosity

Cupe vascozimetrice Cupe vascozitate conform ISO 2431 si ASTM D1200 fabricate din aluminiu anodizat cu titaniu sau otel inoxidabil. .. detalii »


analizor_vascozitate_continu

Universal Texture Analyzer The CT3 texture analyzer offers both compression and tensile testing

Analizor Universal de Textura Aparat pentru determinarea texturii poate fi utilizat pentru o varietate de produse si substante diferite, determina elasticitate, intindere, rezilienta, consistenta, duritate, adeziune, coeziune, alungirea, rezistenta la rupere, rezistenta la tractiune, rezistenta la incovoiere, rezistenta la mestecare, gelificare, etc... detalii »


tester_proprietati_curgere_pulberi

Powder Flow Analyzer provides quick and easy analysis of powder flow behavior in industrial processing equipment such as hoppers/silos

Tester pentru determinarea proprietatilor de curgere determina caracteristicilor de curgere ale pulberilor si granulelor simuland conditiile de procesare .. .. detalii »

 

reometru_programabil_dv3t

High Performance Rheometer the DV3T is a sophisticated rheometer with easy-to-use intuitive controls

Reometru de performanta Brookfield DV3T Creat pentru analiza si stabilirea efortul unitar (tensiune), tensorului deformaţiei, viteza de deformare, forfecare, alungire / compresie, bucla de *tixotropie, deformarii și curgerii materialelor si proprietatile de curgere, validarea metodelor de control ale proprietăţilor de curgere. .. .. detalii »


vascozimetru_pasta

Controlled Stress Rheometer RST rheometer provides complete viscosity characterization of material at defined shear rates and shear stress

Reometru sofisticat cu control intuitiv asigura orice tip sau combinatie de teste reologice de exemplu rata de tensiune si rata de forfecare, pot fi usor echipat cu o gama larga de dispozitive de temperatura si accesorii. .. detalii »


vascozimetru_digital

Rheometer for Controlled Rate/Stress Measurement determine creep behavior, yield stress and viscosity profiles

Tester deformatiilor din curgere lenta Reometru pentru determinarea vascozitatii dinamice cu temperatura controlata .. detalii »


vascozimetru capilar

Portable Rheometer RS measures viscosity, yield stress and creep, can be operated with a rechargeable battery or via power source

Reometru portabil Aparat pentru analiza deformarii și curgerii materialelor si proprietatile de curgere, modelul RS este un reometru dinamic rotational, masoare viscozitate, gradul de stoarcere, viteza si tensiunea de forfecare, se pot folosi atat in laborator, cat si pe teren. .. detalii »

 

aparat_vascozitate_continu

Viscosity Indication / Control VTA Pneumatic Viscosel viscosity indication and control in one complete package

Vascozimetru / Reometru Pneumatic de procese in-line usor de montat / demontat oricand; prevazut cu un cilindru coaxial pentru determinarea si monitorizarea continua mărimilor tehnice specifice proprietatile reologice ale fluidelor .. detalii »


vascozimetru_viteza_curgere

Continuous In-Line Viscosity Control VTE Electric Viscosel & measurement

Vascozimetru / Reometru Electric pentru procese in-line usor de montat / demontat oricand; .. detalii »


vascozimetru_ulei

Process Viscometer TT-220 Probe Viscometer is intended for open tank applications (20-75 liters) requiring constant viscosity monitoring and or control

Sonda vascozimetrica de imersie pentru monitorizare si masurare vascozitatea lichidelor in recipiente sau vase deschise .. detalii »


vascozimetru_combustibil

In-Line Viscometer TT-100 Viscometer for in closed loop systems.

Vascozimetru pentru sisteme cu circuite inchise poate fi montat pe conducte .. detalii »

 

vascozimetre_capilare_standard

Glass Capillary Viscometers Glass Vacuum Viscometer, Ubbelohde, Cannon-Manning and Cannon-Fenske viscometer tubes for measuring viscosity of dark liquids , lubricating oils, highly viscous materials and for all kinematic viscosity determinations

Vascozimetre capilare tuburi capilare din sticla ce permit o determinare exacta a vascozitatea cinematica a lichidelor newtoniene cum ar fi uleiurile hidraulice, lubrifianti, si fluide cu viscozitate foarte mare; folosind metodele standard de testare precum ASTM, DIN si ISO dupa metodele Ubbelohde, Cannon-Manning si Cannon-Fenske. Fiecare vascozimetru este livrat cu un certificat de calibrare ce include constanta vascometrului si formule pentru calculul vascozitatii. .. detalii »


vascozimetru_lactate

Viscosity Baths constant temperature baths configured to accommodate specific viscosity testing and quality control needs

Bai vascozimetrice pentru control ultra precis al temperaturii.. detalii »


tester_vascozitate_miere

Standard Viscosity Silicone Oils viscosity silicone oils, high temperature stability for low and high viscosity PDMS, polydimethylsiloxane

Uleiuri Siliconice si fluide termice polisiloxan sau polidimetilsiloxan, Silikon 100 sau PMS cu stabilitate si rezistenta ridicata la temperatura. .. detalii »

   
MultiLab Romania  

  • Rel.Client +4 021 3127144 / 45
  • Desfacere 0730 711101 :: 0728 930531
  • Service 0728 930535 :: 0728 930536
  • HotLine 07240 44800
aparatura_laborator_MultiLab   magazin_aparatura_laborator_online

Localizare MultiLab

 

MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice. | All rights Reserved MultiLab© SRL Romania