Staţii de monitorizare continuă a parametrilor apei

aparatura_laborator

Importator & Distribuitor autorizat in Romania pentru vanzare - service produsele

distilatoare_GFL analizoare_WTW Instrumente_SI_Analytics analizoare_general_electric aparate_elga_labwater
home Home :: contact Contact :: service Service :: laboratoare toate produse
 


ro Tehnologia apei » Sisteme si centrale de monitorizare continuă a parametrilor apei

uk Water Technology » Water Analyzer – Online MeasuringStaţie de monitorizare şi control a apei :: Staţii de control epurare si pompare apă :: Sisteme mobile de monitorizare a calitatii apei :: Monitorizarea şi controlul On-Line al reţelei de apă :: Statii mobile analiza apa :: Sistem de monitorizare a surselor de apă :: Sistem de monitorizare în reţeaua de distribuţie a apeiSisteme centrale stationare si mobile de monitorizare apa

monitorizarea calităţii apei
aparat_online_parametri_calitate_apei
analizor_apa_monitorizare_on-line
monitorizare_ape_in_bazin
statie_monitorizare_apa_in-line

Fiecare statie de monitorizare ape integrata poate fi configurata conform cerintelor si nevoilor specifice situatiei si aplicatiei echipate cu diverse facilitati ce creeaza conditii optime de analiza.


Sisteme pentru monitorizare ape primare, ape uzate, subterane, industriale si de proces

Systematic este ultima inovatie de la WTW in domeniul analizoarelor on-line. Acest sistem permite analiza mai multor parametri secvential intr-un singur monitor. Tehnica unica de dozare asigura un pre-tratament minim al probei, cel mai mic consum de reactivi si un nivel de intretinere foarte scazut. Sistemul are in componenta un computer on-board de tip industrial cu Touch Screen, care poate fi accesat si de la distanta pentru a controla parametrii, rapoarta datele in timp real si a stoca datele. Poate fi utilizata si controlat si local.


Sistem On-Line Complet integrat de monitorizare apa
Systematic

Sistemul Systematic este bazat pe tehnica deja cunoscuta si testata a analizei in flux continuu segmentat. Acest metoda permite automatizarea on-line chiar si a parametrilor cei mai complecsi, cu o corelare excelenta cu rezultatele de laborator.
Sistemul masoara fluxul de proces permanent pentru 1 sau mai multe parametri simultan.

Analizele on-line sunt optime numai atunci cand prelevarea probei, analiza si procesarea datelor sunt facute corect si combinate eficient. Statiile WTW integreaza sisteme complete de monitorizare calitate ape.monitor_apa_IQ Sensor Net

Sistemul IQ Sensor Net
Este un controlor digital modular, flexibil, care poate monitoriza pana la 20 de parametri diferiti (pot fi conectati pana la 20 de senzori).
Interfata digitala permite distante mari intre senzori si sistemul de masurare, transmiterea semnalului imuna la interferente si calibrarea automata prin transmiterea semnalului de calibrare prin bluetooth din laborator.
Fiecare statie de monitorizare ape completa poate fi ajustata conform cerintelor si nevoilor specifice situatiei si aplicatiei; echipate cu numeroase facilitati ce creeaza conditii optime de prelevare analiza si monitorizare:
• Modul controlor: System Controller
• Module de analiza:
Modul NH4-Module (Ammonium-Nitrogen)
Modul NO3-Module (Nitrate-Nitrogen)
Modul NO3/SAC-Module (Nitrate-Nitrogen and SAC)
Modul NO2-Module (Nitrite-Nitrogen)
Modul PO4-Module (Orthophosphate)
Modul P-Module (Total Phosphorus)
• Sistem de montare
• Unitate de alimentare


Avantaje
Sisteme multiparametru sau unitati pentru un singur parametru;
Iesiri analogice sau relee, interfete digitale;
Protectie integrata impotriva trasnetului;
Soft pentru stocarea, salvarea, documentarea si reincarcarea configuratiei sistemului;
Extinderea simpla a sistemelor prin adaugarea de module si senzori;
Conectare plug & play pentru senzori;
Furnizarea cu rapiditate si precizie a valorilor parametrilor de calitate ai apei, ceea ce permite monitorizarea proceselor si un mai bun control asupra lor, asigurand astfel operarea si exploatarea eficienta a statiilor.


Domenii de aplicatie si parametri acoperiti
Aluminiu :: Amoniac :: Calciu :: Carbon Organic Total (TOC) :: Cianuri :: Cloruri :: Consum necesar de oxigen (COD) :: Conductivitate :: Crom VI :: Culoare :: Duritate :: Fenoli Total :: Fier :: Formaldehida :: Fosfat Total/Orto :: Magneziu :: Nitrati :: Nitriti :: ORP :: Oxigen dizolvat :: pH :: Refractie :: Silicati :: Sulfati :: Temperatura :: Turbiditate

pret_statie_monitorizare_apei
pret_sistem_monitorizare_apa

Service si mentenanta echipamente tratarea apei
Oferta noastra cuprinde:

analiza apei, solutia si dimensionarea corecta a sistemului de tratare apa, transport, instalare si punere in functiune a sistemelor de tratare apa, service in garantie si postgarantie, consumabile (cartuse filtrante,membrana osmotica, medii filtrante, lampa ultraviolete, etc.), sare pastile cu livrare la locatia dvs.

 

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »| Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Asistenta on-line |