Aparate Industria Berii

 

Aparate pentru laborator si industria alimentara » Echipamente de proces si de laborator pentru industria berii » Monitorizare - Analiza - Controlul calitatii

Industrial and Laboratory Equipment for Food & Feed » Beverage & Oenology Processing and Testing Equipments » Brewery Equipment and Supplies

Aparate pentru analiza si fabricarea berii

- Monitorizați elementele esențiale: alcool, extract, CO2, O2 și procesul de fermentație
- Economisiți timp și bani .. Nu mai trimiteți mostre către laboratoare externe
- Monitorizați-vă calitatea berii de la calitatea malțul până la imbuteliere

 
Marci distribuite
distribuitor_anton-paar_romania
distribuitor_alla-france_romania
distribuitor_hanna_romania
distribuitor_exacta-optech_romania
distribuitor_funke_gerber_romania
distribuitor_velp_scientifica_romania
 
balanta hidrostatica

Beer glass hydrometer

Hidrometru sau Densimetru de bere (densitate orice solutie ce contine zaharuri)

pentru a măsura gravitații specifice în diferite etape ale procesului de preparare. Acest lucru vă va putea spune dacă ați extras cantitatea corectă de zahăr din cereale. De asemenea, vă permite să calculați procentul de alcool și vă informează când fermentația este completă.

.. detalii »
densimetru_bere

Beer density meter

Densimetru de bere digital pentru determinarea densitatii; masa volumica si densitatea relativa la 20°C

Determină conținutul de extract al mustului, conținutul de zahăr și conținutul de alcool în băuturile fără zahăr adăugat.

.. detalii tehnice »
refractometru_bere

Beer Refractometer

Refractometru de bere digital sau optic cu dublă scară

folosit pentru a măsura cantitatea de zahăr de malț dintr-o soluție are atât o scară Brix, cât și o scară de greutate specifică

.. detalii tehnice »
tester_oxigen_dizolvat_bere

Dissolved O2 determination

Oxigenometru de bere pentru determinarea O2 dizolvat

procesul de fabricare a berii necesită o cantitate mică de oxigen dizolvat pentru a alimenta drojdia în timpul fermentației, cantitatea oxigenul dizolvat nu trebuie să fie mai mare de 0,05 mg/L sau 0,05PPM pe tot parcursul procesului de preparare.

.. detalii tehnice »
tester_oxigen_dizolvat_bere

Beer Analyzer

Analizor automat de bere si must primitiv

pentru determinarea si masurarea continutului de alcool, extractului, extractului aparent, concentratia mustului primitiv, densitate si presiune osmotica.

.. detalii tehnice »
tester_oxigen_dizolvat_bere

Beer Turbidity Meter

Turbidimetru de bere

utilizat pentru analiza claritatii berii conform standardului ASBC, utilizând un nefelometru pentru a testa turbiditatea cauzata de opalescenta

.. detalii tehnice »
tester_oxigen_dizolvat_bere

Beer pH-Meter

pH-metru de bere

determina valoarea pH-ului cu compensare termica automata pentru bere si must primitiv

.. detalii tehnice »
analizor_culoare_bere

Beer Colorimeter

Culorimetru pentru bere

aparat spectrofotometric de masurare a culorii cu programe de calcul si analiza de retete coloristice si control de calitate a culorii in conformitate cu standarde CIE No.15, GB/T 3978, GB 2893, GB/T 18833, ISO7724/1, ASTM E1164, DIN5033 Teil7

.. detalii tehnice »
tester_fermentatie_bere

Beer alcohol and extract content tester

Tester si Contor de fermentatie, alcool și extract

Pe lângă conținutul de alcool și extract, determină si parametrii aferenti, cum ar fi caloriile sau gradul de fermentație.

.. detalii tehnice »
 

MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.