Umidometre pentru Agricultura / Sol / Agregate
Moisture Meters for Agriculture / Soil / Agregates
tester umiditate agroalimentare
Soil Moisture Meters for Soil and Plants

Umidometre pentru sol si plante Testere automate de umiditate, măsoară si verifica umiditate si temperatura solului, plantelor, cultura de flori, substratul de cultura, culturilor din solar, udatul, etc... detalii »

tester umiditate solul
Soil Moisture Probes It can be installed for continuous data logging or for portable measurements

Sonde de penetrare si Senzori traducatoare de umiditate pentru monitorizarea continua a umiditatii si a temperaturii solului concepute pentru măsurarea rapidă şi preciza a umidităţii solului în toate condiţiile; asigura transmiterea datelor in timp real de la sonde catre baza pe distante foarte mari .. detalii »

umidometru_agregate
Portable Moisture Meter measures water content and temperature of minerals, agregates and building materials at depths up to nearly 2 meters

Aparate de masurarea umiditatii cu sonda de penetrare pentru agregate, minerale si balast Aparat portabil de masurat umiditatea si temperatura cu sonda de penetrare de 2 m, se poate utiliza pentru diverse agregate, balast, nisip, pietris, pamant, materiale de constructii, etc. .. detalii »

umidometru_statie_betoane
Mobile Moisture Metering Unit evaluates the temperature and moisture of bulk materials of all kinds; Wireless or USB connection to Smartphones and PC

Umidometru mobil universal cu sonda de penetrare determinarea precisa a umiditatii direct pe santier pentru beton proaspat nisip, pietris ciment si alte materiale brute sau naturale si alte agregate, USB pentru conectare la pc, sau transmite wireless valorile masurate catre computerul sau smarphone .. detalii »

Umidometre cerealelor, produse agricole, seminte, orez, faina, zahar, cafea, ceai, condimente si alte produse finite
Whole Grain / Cereals / Seeds Moisture Meters
analizor umiditate cereale
Grain Analyzers applies a specific weight module for testing hectoliter weight of wheat and barley.

Analizor automat de cereale pentru determinarea rapidă a umidităţii şi a greutăţii hectolitrice Aparat de ultima generatie complet automat fara maruntirea probei; cu interfata pentru conectare la printer extern sau PC. .. detalii »

whole_grain_moisture_analyser
Whole Grain Moisture Analyser provides complete moisture content characterization and sample temperature measurement.

Analizor de umiditate multifunctional cu datalogger si software pentru analiza si prelucrarea datelor; masoara continutul de umiditate si temperatura al diferitelor soiuri de cereale integrale si seminte de: grau comun, orz, fasole, boabe de cafea, seminte, etc. .. detalii »

tester umiditate cereale
Whole grain meter For use in farming, trade, seed growing, research, laboratories, and the food and animal feed industrie

Tester cereale multiparametru pentru determinare rapida umiditate acest aparat portabil poate fi folosit direct pe camp; util pentru determinarea nivelul de umiditate in diferite cereale, programat si calibrat pentru peste 80 de tipuri de cereale .. detalii »

umidometru_nuci
Moisture Balances for high level performance in quality control, production, incoming inspection and receiving applications

Analizor de umiditate pentru cereale si produse agricole finite sau prelucrate termobalanta de mare precizie pentru faina, zahar, ceai, cacao, cafea, cacao, plante, condimente, malai, gris si produse finite .. detalii »

tester umiditate produse alimentare
Thermo-Moisture Balance Moisture Analyzers for food, feed, pharma and many general manufacturing applications

Umidometru produselor agricole uscate si furaje Instrument cu functie de macinare pentru determinarea si măsurarea umidităţii de fan, paie, faina de peste si materiilor prime agricole .. detalii »

umidometru de cereale
Portable Grain Moisture Meter Continuous In-Line Viscosity Control & measurement

Tester automat portabil economic usor si robust pentru măsurarea umidităţii seminţelor si masurarii umiditatii cerealelor .. detalii »

tester umiditate fan
Straw and Hay Moisture Meter with fix mounted insertion probe

Tester de umiditate pentru fan si paie presate Umidometre cu sonda de penetrare speciala pentru determinarea procentul umiditatii din fan si paie presata, baloti de paie, de fan, lucerne mici sau mari si resturi vegetale.. detalii »

umidometru_hamei
Moisture Content Meter for Hops Bales hops equilibrium moisture content, air humidity in a kiln or in conditioning chamber

Sonde de umiditate Umidometre cu sonde pentru determinarea procetul de umiditate in baloti de hamei, hamei de amareala, hamei de bere, baloti lucerna, etc. .. detalii »

Umidometre pentru lemn, agregate, asfalt, beton, ciment si materiale de constructii
Wood & Construction Materials Moisture Meters
tester portabil umiditate lemnului
Wood Moisture Indicator With two selectable modes measures wood concrete and building moisture

Mini tester de umiditate instrument de masurare miniatura digital pentru determinarea rapida a nivelul de umiditate 0 - 60 %; pentru lemn beton si materialele de constructii cu 2 sonde (acii) de penetrare.. detalii »

tester umiditate hartie
Wood and Building Material Moisture Analyzer Non-destructive measurement method

Analizor de umiditate cu software integrat pentru prelucrarea datelor pentru masurarea exacta a procentului de umiditate in lemn si material de constructii, dupa metoda rezistivitatii; domeniul de masurare 0 % pana la 100 M% .. detalii »

tester umiditate rumegus
Sawdust & Biofuel Moisture Meter electronic device for measuring moisture contents in sawdust, scobs, wood shavings, slivers and other crumbled wood waste used as fuel

Aparat de masurare umiditate rumegus de lemn si diferitelor tipuri de biocombustibili masurator de mana profesional cu dispozitiv de presare special pentru rumegus de lemn peleti, produse lemnoase biocombustibil, peleti din resturi vegetale, brichete din paie, etc. .. detalii »

tester umiditate carton
Universal Moisture Meter for Wood and Concrete. delivered with calibration certificate

Umidometru Universal Stifturile metalice permite o conectare perfecta cu materialul de masurat, garantand rezultate sigure de masurare, ideal pentru cherestea si lemnul de foc sau in materialele de constructie precum beton, stucatura sau sapa. .. detalii »

tester umiditate gips-carton
NDT Humidity measuring device ideally suited for non-destructive determination of moisture distribution in near-surface areas to about 4 cm

Instrument de masurare umiditate fara contact pentru identificarea rapida, fara distrugere a distributiei umezelii in zonele aflate in apropierea suprafetei, pana la 4 cm .. detalii »

umidometru_tencuiala
Building Material and Air Quality Moisture Meter with diverse calibration curves for building materials, air humidity and CO2 content

Umidometru cu sonde interschmbabile Masoara umiditatea din materiale de constructii, determina calitatea aerului si CO2 .. detalii »

aparat_masurare_umiditate_solide
Concrete Moisture Meter for continuous measurement and diagnosis/monitoring of moisture damages

Umidometru multifunctional cu sonde interschimbabile umidometru portabil / stationar pentru determinarea precisa a umiditatii in beton si gradul de uzura .. detalii »

aparat_masurare_umiditate_materiale_constructi
Moisture Measurement Kit for Building Materials for processed construction materials such as floor beddings

Trusa de masurare materiale de constructii intarite puteti afla precis concentratia de umiditate reziduala in materialele de constructii intarite, precum pardosele, sapa turnata, etc., direct la fata locului. .. detalii »

Aparate pentru determinarea punctul de roua, umiditatea si temperatura aerului din interior si exterior
Air Moisture Content Tempreture & Dew-Point
termohigrometru_portabil
Thermo Hygrometer for different ranges of humidity and air temperature measurements of tempreture and humidity concentration of water vapour in the air

Aparat de masurare umiditate + Temperatura aerului Termohigrometru de aer pentru determinarea temperatura si umiditatea aerului din interior sau umiditatea atmosferica din exterior.. detalii »

tester_punctul_roua
Pyrometer-Dew Point Moisture Scanner measures surface temperatures and current room climate values

Pirometru IR pentru determinare umiditate, punctul de roua si temperatura Instrument portabil de performanta proiectat pentru masurarea punctul de roua PR, umiditate relativa UR si temperatura. .. detalii »

psihometru
Psychrometer Hygro-Thermometer Humidity, Wet bulb, Dew Point, Air Temperature plus External Probe Temperature measurements

Psihometru portabil punct de roua si de condens Masoara temperatura si umiditatea mediului ambiant si temperatura suprafetelor; calculeaza temperatura punctului de roua si a punctului de condens. .. detalii »

Psihometru_laborator
Psychrometer Wet-and-dry-bulb Thermometer Aspiration psychrometer as a reference for other humidity measuring instruments

Psihometre de aspiratie, Assman si Whirling higrometru standard de referinta pentru instrumente de masurarea umiditate; alcatuit dintr-o pereche de termometre, unul avand rezervorul de mercur uscat, iar celalalt umezit .. detalii »

Traducatoare Data-logger Sonde si Senzori de umiditate
Moisture Content Tempreture Dew-Point Data-loggers and Smart Probes
umidomentru_siloz-cereale
Thermo Hygrometer for different ranges of humidity and air temperature measurements of tempreture and humidity concentration of water vapour in the air

Traductoare industriale cu sonde fixe de umiditate si temperatura cu data logger Senzori de umiditate sau umiditate si temperatura cu domenii 0-100% RH si -50 ..+300°C adaptate special pentru aplicatiii comerciale, industiale si santiere de constructii.. detalii »

tester umidometru textile
Textil Moisture Meter determine the residual moisture of yarn bobbins, fabric rolls, filaments, fiber flocks etc.

Umidometru cu sonda de pentrare pentru textile tesaturi si fire Tester de umiditate pentru industria textilă, fire textile; bobine pentru tricotat, etc. .. detalii »

umidometru_tricotat
Field data logger for soil moisture and other measurement parameters ideal for applications in agrotechnique, geology, building industry, meteorology, soil science and others.

Sonde pentru agricultura si sisteme de irigatii Sondele TRIME masoara umiditatea, temperatura si conductivitatea solului si pot fi utilizate direct sau wireless de la distanta .. detalii »

umidometru_asfalt
Moisture d ata logger with wireless communication. wide measuring range covers 0 .. 100 % volumetric water content.

Sonda de umiditate tip radar-laser determinarea rapida a umiditatii in nisip, pietris si alte agregate, direct pe santier. foloseste tehnologie de ultima ora "radar-laser" TRIME-TDR, ce asigura masuratori precise independent de forma sau marimea particulelor, spre deosebire de tehnologia cu micro-unde .. detalii »


Umidometre tip Radar
cu tehnologie radar-laser masuratori precise independent de marimea si forma particulelor, spre deosebire de tehnologia cu micro-unde

Umidometre cu penetrare
Recomandate:
- materiale cu orice umiditate
- daca umiditatea este distribuita uniform in material
- daca precizie si acuratetea masurarilor este mai importanta decat rapiditatea
- pentru toate grosimile de material, dar in special daca lemnul masurabil are o grosime mai mica de 2 cm si nu se pot suprapune mai multe straturi de lemn fara goluri de aer

Umidometre cu ultrasunete sau microunde
Rrecomandate:
- pentru masurarea fara deteriorarea materialului (ex. mobila)
- pentru efectuarea mai multor masurari intr-un interval scurt
- pentru umiditati medii si scazute, dar in special daca umiditatea materialului este mai scazuta de 8 .. 10% - daca materialului reprezinta urme de roua pe suprafata

MultiLab Romania

MultiLab Romania este importator si distribuitor autorizat in Romania pentru vanzare, calibrare / recalibrare si service produsele:

Partenerii MultiLab »
Evenimente
 • Milestone Anniversary 2016

  In 2016 MultiLab implineste 14 ani de existenta ca lider de piata in domeniul aparatelor de laborator.

 • 2015 Brookfield in Romania

  Brookfield / SUA alege MultiLab ca distribuitor exclusiv in Romania

 • B-Safety in Romania 2007 - 2015

  MultiLab si compania germana Breuell & Hilgenfeldt GmbH au semnat un parteneriat de exclusivitate pentru distribuirea pe piata romaneasca a produselor B-Safety ce se adreseaza domeniu de protectia siguranta si securitatea muncii.

 • 2015 Nou Sediu

  Noul centru comercial MultiLab de vanzari si service cu o echipa de ingineri specializati ce asigura un suport tehnic de nivel inalt. .. adresele noastre »


Produse Corelate
pret_umidometru_laborator
Smartphones Measuring Devices

Sonde de masura temperatura su umiditate pentru telefoane mobile .. mai multe »

pret_aparat_masurare_umiditate
Industrial & laboratory Thermometers

Termometre industriale si de laborator cu bimetal lungimi tija de imersie: 45, 63, 100, 150, 200, 250 cm (alte lungimi la cerere).. mai multe »

pret_tester_umiditate
Adjustable hygrostat Dehumidifier

Dezumidificatoare uz Profesional / Comercial cu higrostat termoreglabil integrat .. mai multe »

multilab_team

*N.B. Pentru a putea sa va oferim un sistem care corespunde necesitatilor dumneavoastra; Va-rugam sa ne dati cateva detalii suplimentare referitoare la umidometrul de care aveti nevoie:
• ce fel de substante veti masura ?
• in ce domeniu estimativ de umiditate se incadreaza ?
• masurarile le veti face direct sau in mod continuu inline / online?
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau instrumente@multilab.ro

multilab_laboratories

*Important: acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila!
All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2016