HACCP Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control este o lucrare scrisă ce conține o serie de norme de igienă ce trebuie respectate și implementate de orice persoană juridică care dorește să desfăsoare activități de alimentație publică în țările Uniunii Europene
Solicit oferta personalizata »
*produsele poate fi achizitionate si prin SEAP / SICAP
Catalog Termometre industria alimentara, HORECA si de Catering »
Catalog Termometre uz industrial, procese de producție și control al calității »
Portable thermistor thermometer
K-Type Thermocouple Thermometer with interchangeable probe
Thermometer Thermistor with detachable probe
Thermometer with detachable probe
Precision thermometer with PT100 Class A probe
Waterproof Thermistor Thermometer
Waterproof Thermistor Thermometer
Single Channel Thermocouple Thermometer
Single Channel K, J, T-Type Thermocouple Thermometer
Programmable Alarm Thermometer
Checktemp water resistant digital thermometer
Thermometer with detachable probe
Thermometer with detachable probe
Dual function digital thermometer
Tempreture Calibration & Reference Thermometer
- Termometru de referinta este utilizat pentru verificarea calibrarii altora termometre si sonde.
- Prevazut cu senzor de PT100 de înaltă precizie calibrate in cinci puncte
- Certificatul de calibrare indică abateri de la standarde la diferite puncte de verificare: 18, 0, 40, 70 și 100 °C
Tempreture Calibration & Reference Thermometer
- Aprobat pentru masuratorile oficiale de catre inspectorii alimentari, evaluatori si autoritatile oficiale in baza formei sale omologate PTB si a optiunii de calibrare pe care o poseda
.. detalii »
*NB. Preţuri sunt cu titlu informativ, exprimate in EURO, fara TVA / ExW franco fabrică.
MultiLab Romania
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.