Echipamente batometre de prelevare hidrologice

ro Prelevatoare de apa » Batometre hidrologice

uk Water Samplers » Hydrology Sampling Equipment

 

Probele cantitative de apa, algele, fitoplancton se colecteaza prin prelevarea unui volum precis de apa din adancimi stabilite, aceste dispozitiv poate fi remorcate de diferite tipuri de barci sau nave si preia probe de la orice adancime dorita.

 

Ruttner_water_sampler

Ruttner Water Sampler

Prelevatoare/Batometre de apa verticale tip Ruttner

Butelia tip Ruttner concepute pentru prelevarea probelor de apa de la adancimi mari din lacuri, izvoare, fantani, sonde, etc. cu termometru intern pentru inregistrarea temperaturii in situu; disponibile cu volum de 1.7 lit 3 lit. si 5 lit. .. detalii »


batometru_Van_Dorn

Van Dorn water sampler

Prelevatoare/Batometre tip Van Dorn

Prelevatoare Van Dorn pentru prelevari orizontale sau verticale,ideale pentru prelevarea probelor in apropierea fundului in fluviile, raurile, lacurile, cursuri de apa, sau in apa stratificata; volume disponibile 2 lit. 3 lit. 4.2 lit. 5 lit. 6.2 lit. 8.2 lit. .. detalii »


Limnos_water_sampler

Limnos Water Sampler

Prelevator/Batometru apa Limnos

Conceput pentru prelevari verticale, are incorporat termometru pentru inregistrarea temperaturii in situu, potrivit pentru prelevare pe puntea barcilor, disponiil cu volume de 2 lit. 2,6 lit. 3,5 lit. 4,2 lit. 5 lit. si 7 lit... detalii »


prelevatoare_apa_niskin

Niskin Sampling Bottles

Prelevator de apa tip Niskin

Prelevator cilindric poate fi utilizat individual sau in serie de 2, 3, 4, 12 sau 24 de cilindre, fiecare cilindru poate fi programat individual cu timer pentru prelevarea probelor .. detalii »


aparat_Kemmerer_prelevare_apa

Kemmerer Universal Water Sampler

Batometru Kemmerer

Prelevator universal pentru luare probe de la adancimi de peste 1 metru din lacuri, canale, puturi de apa, fantani si apa de mare .. detalii »


batometru cu seringi prelevare apa

Multi Water Sampler

Carusel cu batometre

Sistem cu seringi multi-posturi pentru prelevarea probelor de apa de la diferite adancimi de pana la 6000 m, disponibil pentru 3, 8, 12, 24 si 36 seringi prelevare cu volum de 50 ml, 100 ml si de 500 ml. .. detalii »