Masini de gheata cuburi si fulgi

Distribuitor autorizat in Romania pentru produsele

GFL_romania evermed_romania liebherr_romania kastel_romania
Home :: Contact :: Service
 


ro Masini de fabricat gheata » Cuburi de gheata - Globule excavate de gheata - Fulgi gheata - Felii gheata - Granule gheata


uk Ice Making machine » Full Jumbo ice cube
Masini de fabricat gheata subraciti sub forme geometrice

Aparat de facut cuburi de gheata ::: Masini de facut felii de gheata ::: Masini fulgi de gheata ::: Masini globule de gheata ::: Masini de fabricat gheata carbonica subracit ::: Recipiente de stocare / container izolator pentru gheata


aparate_gheata_laborator
aparat_producere_gheata_restaurant
masina_gheata_panificatie
masina_gheata_profesionala
masina_ceata_gheata

Aceste echipamente serveşte la producerea gheţii în forme geometrice deferite, gheaţă care este folosită pentru spitale, fizioterapie, industria alimentara, brutarii, prelucrarea procesarea si comercializarea carnii si peste proaspat; pastrarea hranei in restaurante si catering; servire la hoteluri, restaurante, fast foods, discoteci, cluburi, cazinouri şi totodată pentru răcirea preventivă a apei în timpul diverselor procese tehnologice sau pentru procese in laboratoare de analiza medicala, microbiologica si analitica.


Gheata Umeda
Masini cuburi Gheata plina »
Masini cuburi Gheata excavata (goala) »
Masini fulgi Gheata granulata, fulgi si felii plate »


Gheata uscata / Gheata carbonica
Dispozitv manual de producere Gheata carbonica uscata »
Masini automate de producre Gheata carbonica uscata »
Gheata umeda » Alegeti apartul de facut gheata dupa forma de gheata

masina_cuburi_gheata

Masini cuburi Gheata sub forma geometrica:

Masini cuburi gheata standard de 18 gr/cub »

Masini cuburi gheata de 22 gr / cub »

Masini cuburi de Gheata de 40 gr/cub »

masina_globulete_gheata

Gheata excavata / goala: Masini cuburi Gheata sub forma de globule excavate:

produce cuburi gheata sub forma de globule excavate cu capacitate intre 24 Kg - 45 Kg / 24 ore »

masina_felii_gheata

Masini fulgi Gheata sub forma de granule, fulgi si felii plate:

Masini fulgi Gheata sub forma de granule »

Masini fulgi Gheata sub forma de felii plate »

Masini de fabricat Gheata carbonica / gheata suracita »


Gheata uscata » Aparte de producere gheata carbonica

aparat_gheata_co2

Dispozitiv manual pentru producere gheata carbonica

Dispozitive manuale pentru producere gheata uscata »

aparat_ceata_gheata

Aparat de facut suc de ceata

Echipamente pentru producere gheata uscata »

aparat_ceata_efecte_speciale

Aparat fum Gheata carbonica pentru efecte speciale cu fum greu

Aparat cu ajutorul carora se creeaza efectele speciale functioneaza cu gheata carbonica »masini_fabricat_cuburi_gheata

Masini de fabricat cuburi de gheata Seria MLKQ


Masina cuburi de gheata gourmet tropicalizat sub forma de cuburi (zaruri) cu o rezistenta lunga la o temperatura de +38 °C si o transparenta pur cristaline, igienice si compacte sunt perfecte pentru toate tipurile de pahare si bauturi fara a altera gustul si aromele originale.
Greutatea cubului este de 22 grame, ceea ce le confera o decongelare mult mai lenta.
Aparatele de gheata din seria MLKQ au capacitate de productie intre 90 Kg - 350 Kg / 24 ore in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »
aparat_facut_cub_gheata

Masini de fabricat globule de gheata Seria MLKV


Masina de gheata gourmet tropicalizat sub forma de globule excavate ( ovule de gheata goale pe interior ) cu o rezistenta lunga la o temperatura de +38 °C si o transparenta pur cristaline, igienice si compacte sunt perfecte pentru toate tipurile de pahare si bauturi fara a altera gustul si aromele originale.
Greutatea cubului este de 22 grame, ceea ce le confera o decongelare mult mai lenta.
Aparatele de fabricat gheata din seria MLKV au capacitate de productie intre 24 Kg - 45 Kg / 24 ore in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »
aparat_gheata

Masini de fabricat gheata geometrica Seria MLKP


Masina cuburi de gheata tropicalizat sub forma geometrica tronconica (hectagonala) produce gheata "standard" de greutate 17 gr. cu o rezistenta lunga la o temperatura de +38 °C si o transparenta pur cristaline, igienice si compacte sunt perfecte pentru toate tipurile de pahare si bauturi fara a altera gustul si aromele originale.
Aparatele de producere gheata din seria MLKP au capacitate de productie intre 20 Kg - 300 Kg / 24 ore in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »aparat_producere_gheata

Masini de fabricat gheata geometrica mare Seria MLSP


Masina cuburi de gheata mare tropicalizat sub forma geometrica tronconica (hectagonala) produce gheata "Jambo" largi de greutate 34 gr. cu o rezistenta lunga la o temperatura de +40 °C si o transparenta pur cristaline, igienice si compacte sunt perfecte pentru toate tipurile de pahare si bauturi fara a altera gustul si aromele originale.
Aparatele de fact gheata din seria MLSP au capacitate de productie intre 20 Kg - 300 Kg / 24 ore in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »
masina_felii_gheata

Masini de fabricat granule de gheata Seria MLKS


Masina granule de gheata cu mare capacitate de racire, cu dozare automata produce granule de gheata uniform uscati la -3°C, potriviti pentru cele mai neconventionale utilizari, gheata granulara ofera cea mai ieftina si rapida metoda pentru racirea diferitelor produse alimentare sau pentru uz industrial.
Aparatele de producere granule de gheata din seria MLKS au capacitate intre 80 Kg - 1000 Kg / 24 ore in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »
masina_fulgi_gheata

Masini de fabricat fulgi de gheata Seria MLKF


Gheata concasata (fulgii de gheata subraciti) se prezinta sub forma de petale de gheata cu grosimea intre 1.5mm - 2mm, avand temperatura intre -5 si -17°C, ce inseamna timp de dezghetare foarte lent. Domeniul de utilizare este foarte larg datorita capacitatii mari de racire, dozarea automata si . Se preteaza perfect pentru expunerea pestelui, transport alimente, racire in sistem industrial sau depozitare produse alimentare pe termen lung.
Masinele din seria MLKF pentru fulgi gheata concasata sub forma de felii plate au capacitate intre 400 Kg - 2500 Kg / 24 ore in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »masina_fulgi_gheata

Masini de fabricat felii de gheata Seria MLKF


Produce felii de gheata subraciti, se prezinta sub forma de petale de gheata cu grosimea intre 1.5mm - 2mm, avand temperatura intre -5 °C si -17°C, ce inseamna timp de dezghetare foarte lent.
Domeniul de utilizare este foarte larg datorita capacitatii mari de racire, dozarea automata si . Se preteaza perfect pentru expunerea pestelui, transport alimente, racire in sistem industrial sau depozitare produse alimentare pe termen lung.
Masinele din seria MLKF pentru fulgi gheata concasata sub forma de felii plate au capacitate intre 400 Kg - 2500 Kg / 24 ore in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »
recipient_depozitare_gheata

Recipienti de stocare si accesorii Seria MLSTS


Sunt containere de stocare speciale cu recipient izolator pentru gheaţă
Utilajele pentru producerea cuburilor de gheata si a fulgilor de gheata in cantitati mari, necesita unitati de stocare/transport separate , acestea fiind adaptate fiecarei masini in parte in functie de cantitatea de gheata produsa. In categoria accesoriilor puteti gasi carucioare de gheata, filtre si dedurizatoare de apa, solutii pentru dezinfectie, intretinere si igiena.
Containere de stocare din seria MLSTS au capacitate intre 60 Kg - 390 Kg in functie de necesitatea dumneavoastra.


.. detalii tehnice »
aparat_conuri_gheata

Aparat de facut gheata, cuburi si conuri de gheata pentru baruri de mici dimensiuni, birouri si uz casnic... detalii tehnice »


pret_masina_gheata
masina_fulgi_gheata

Dulapuri si mese frigorifice profesionale pentru laboratoare de panificatie, pateserie, cofeterie, restaurante, hoteluri.. »

cotatie_pret

Solicit oferta de pret »
Request / Price quotation »informati

Consultatnta Tehnica »
Technical consultancy »service_aparatura_laborator

Service - Mentenanta - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru sisteme si echipamente frigorifice profesionale; masini de gheata; combine frigorifice, frigidere, ultracongelatoare, congelatoare,..etc » 
Urmareste-ne ⇝ multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »| Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Asistenta on-line |