Analizor fotometru in flacara

ro Flamfotometre » Fotometru cu flacara BWB

uk Flame Photometers » BWB Flame Photometers

 
 


Flamfotometre de performanta

Seria BWB Technologies


solicit oferta personalizata »

Flamfotometre automate cu 5 canale de detectie cu compresor de aer integrat

5 Channels detection & display Flame Photometer with built-in aer compressor

Pentru determinarea cantitativă şi calitativă a metalelor alcaline şi alcalino-pământoase prin fotometrie
Flamfotometrele cu flacara au nevoie de aer şi gaz metan, propan, butan sau amestec propan/butan fără ulei. Este recomandat propanul pentru a atinge sensibilitatea maximă.
Sunt uşor de utilizat, au costuri de exploatare scăzute.
Complet automată au supapă de siguranţă încorporată care închide fluxul de aer sau gaz în cazul pierderilor.

Descriere
BWB-XP Performance Plus este un flamfotometru multi-canal, de temperatură joasă pentru măsurarea simultană a Na, K, Li, Ca și Ba într-o varietate de probe. Acesta este proiectat pentru ușurința de utilizare și funcționare fiabilă, fără probleme. Având compresor de aer încorporat, indicații de diagnosticare, interfață calculator și de control, închidere automată a gazului, alegere a calibrării într-un singur punct (Single Point), în mai multe puncte (Multi-Point) și Multi Ion și manipulare a datelor interne, BWB-XP oferă un aparat simplu, dar pe deplin capabil, pentru un laborator modern.
BWB-XP folosește o flacără de temperatură joasă, utilizând aer și propan, butan, sau o combinație a celor două (ca în GPL). Este disponibil un kit separat pentru a permite utilizarea gazelor naturale. Se întreabă distribuitorul sau producătorul pentru detalii suplimentare. Filtrele tip interferență sunt furnizate pentru Na, K, Li, Ca, și Ba. Toți acești ioni sunt monitorizați în mod continuu, iar rezultatele apar pe afișajul digital.
Pe panoul frontal sunt afișate indicațiile de diagnosticare a mai multor parametri.
Întreruperea în siguranță a sursei de gaz este asigurată prin monitorizarea constantă a flăcării și a presiunii aerului. Dacă flacăra trebuie să se stingă pentru orice motiv, gazul se va opri automat, pe panou se va aprinde indicația luminoasă corespunzătoare și se va emite un semnal sonor care permite avertizarea utilizatorului.
folosește tehnologia cu microprocesor pentru a genera și stoca curbele de calibrare, eliminând necesitatea de a trasa manual graficele și pentru a calcula rezultatele. Pot fi efectuate calibrări ale fiecărui element în oricare dintre cele două moduri.
În modul Single Point (un singur punct) sunt utilizate o soluție martor (Blank) și un standard (Standard) atunci când probele sunt în intervalul liniar. Pentru probele cu concentrații mai mari, Multi-Mode folosește un martor și până la 10 soluții standard pentru a trasa curba.
Aparatul este prevăzut cu un compresor de aer încorporat. Un sistem unic de control electronic reglează automat presiunea aerului / debitului la niveluri optime. Nu sunt posibile, sau necesare, ajustări ale utilizatorului pentru a obține performanțe maxime. Este inclusă o mufă pentru o sursă externă de aer comprimat.
De asemenea, incluse ca standard este un Starter Pack. El cuprinde soluții standard, vase volumetrice, cupe pentru probă, precum și piese de schimb. Tot ceea ce este necesar pentru a începe testarea imediată.

Versiuni de model

Domeniu de aplicati

Specificatii tehnice in PPM

Specificatii tehnice in mmol/l

Caracteristici tehnice

Accesorii si consumabile

Main Features
BWB flame photometers are used for measuring Lithium, Sodium, Potassium, Calcium & Barium (Li, Na, K, Ca & Ba)
There are flame photometry applications in many different industries including Cement, Beverage, Pharmacies in Clinics, Medical Schools, Petrochemical, Paper, Fertilizer, Wine, Food, Nuclear Power Stations, Salt and Potassium mines, Sugar Industry.
Simultaneous detection & display of all 5 ions - Measurement of lithium, sodium, potassium, calcium & barium simultaneously is a huge step forward in terms of ease of use and time savings.
Built-in Air Compressor - Greatly reduces noise and laboratory footprint while increasing instrument stability, accuracy and reproducibility
Advanced Calibration System - The ability to store calibration data and perform multi-mode calibrations reduces analysis time by up to 65%.

BWB - FLAME PHOTOMETER Complete with: 5 detectors, Gas Regulator, Air Compressor Inbuilt, Drain trap, connecting tubes, operating manual, PC software (with Interface cable)

Fluid Kits containing:
Diluent Concentrate(500ml)
Sodium Standard 10,000ppm (150ml)
Potassium Standard 10,000ppm (150ml)
Lithium Standard 10,000ppm (150ml)
Calcium Standard 10,000ppm (150ml)
Barium Standard 10,000ppm (150ml)
Decon 90 cleaning agent concentrate (1 Litre)
DI Water (1 Litre)
Starter Pack containing:
1 ml Pipettes(10), 10ml Pipettes (10, 100ml Volumetric Flask (1) and Sample Cups (100)

Model Version

Application

Technical data in mmol/lit.

 

General specifications