Bai termostatate de laborator

Bai termostatate pentru multiple procese termice biologice fizico-chimice si procese industriale

ro Bai Termostatice pentru laborator si industrie » Bai pentru fierbere :: evaporare :: extractie :: uscare :: incubare :: curatare :: calibrare

uk Industrial & Laboratory Thermostatic Baths » Baths for Inactivation :: Incubation :: extraction :: Evaporating :: Calibration :: Drying : Boilng :: Heating

 
 
 

Bai de termostatare sint folosite pentru incalzirea indirecta prin intermediul apei, ulei siliconic sau cuarts de nisip la diferite temperatura de incalzire sau de fierbere pentru concentrare; mineralizare, evaporare solventilor, incubare sau inactivare culturilor celulare si incalzirea probelor in laboratoarele medicale si de analize fizico-chimice

 
baie bunsen laborator

Copper water bath / Bunsen burner heated.. more »

Bai de apa cu inele concentrice de uz general Cuva din arama cu inele de Ø120 mm sau Ø160 mm; incalzire cu bec bunsen
.. detalii »

baie laborator

Thermostatic mineralization water cylindrical baths .. more »

Baie de mineralizare de forma cilindrica Bai de apa termoreglabili pentru evaporare si mineralizare probei de laborator cu reglaj al temperaturii. .. detalii »

baie apa laborator

Evaporating water bath .. more »

Baie de evaporare Bai de fierbere sau de evaporari cu reglaj al temperaturii .. detalii »

baie ulei laborator

Concentric Ring Water Baths with multiple plasces .. more »

Baie de apa analogica de 4 si 6 posturi concentrice pentru vase de evaporare Baie de apa termostatata cu inele; banc teromostatat cu mai multe posturi valabila cu 2, 4 sau 6 posturi; cu reglaj de temp. pt. fiecare post sau un singur reglaj al temperaturii pentru toate posturi. .. detalii »

 
baie laborator 4 locuri

Analogic thermostatic water multiple baths .. more »

Baie termostatata analogica multi-posturi pentru vase de evaporare Baie de apa termostatata analogica banc teromostatat cu mai multe posturi valabila cu 2, 4 sau 6 posturi; cu reglaj al temperaturii independent la fiecare post .. detalii »

baie laborator 6 locuri

Digital thermostatic water baths with 4, 6 or 8 places .. more »

Baie de apa digitala de 4, 6 sau 8 posturi Baie de apa termostatata digitala banc teromostatat cu mai multe posturi valabila cu un singur reglaj al temperaturii pentru toate posturi; Diametrul ochiului Ø 13cm. .. detalii »

bai_calibrare_cu_lichid

Dry & Liquid Calibration Baths .. more »

Bai de calibrare (uscate si lichide) pentru temperaturi intre -80°C si +300°C Baile de calibrare se potrivesc perfect pentru aplicatiile de calibrare si sunt in conformitate cu standarde, baile furnizeaza o stabilitate inalta de pana la ± 0,005°C si o uniformitate a temperaturii mai buna de ±0,01°C. .. detalii »

baie laborator probe

Water Thermostatic Circulating / Oscilating / Vibration and Shaking Baths .. more »

Baie cu sistem de circulatie, agitare, vibratie si oscilatie Baie de inactivare si incubare cu sistem integrat de agitare sau circulatie al apei; temperatura si viteza de oscilatie reglabili, .. detalii »

baie laborator de racire

Rectangulat Thermostatic Oil / Water analogic and digital baths .. more »

Baie de Apa si Ulei rectangulare universale Bai termostatate dreptunghiulare analogice si digitale; 50 de modele disponibile cu capacitatii diferite, sunt ideale pentru incalzirea simultana de probe de diferite dimensiuni .. detalii »

baie laborator eprubete

Thermoblock Baths / Thermomixers .. more »

Bai uscate / Termomixere / Termoblocuri Bai uscate termoreglabili; blocurile de probe interschmibabile, capacitatii diferite, sunt ideale pentru incalzirea simultana de probe de diferite dimensiuni prevazut cu placi cu godeuri pentru culturi celulare .. detalii »

baie laborator termostat

Thermostatic Circular Baths.. more »

Bai circulatoare baie digitala de termostatare circulatoare; setarea temperaturii se face digital, afisarea realizandu-se in trepte de 0,1°C. .. detalii »

baie viscozitate brookfield

Thermostatic Viscosity Circular Baths .. more »

Baie pentru vascozimetre Brookfield Bai termoreglabile termostatate cu circulator digital programabil, sint adaptate vascozimetre Brookfield .. detalii »

 
baie laborator cu vibratie

Thermostatic Shaker baths .. more »

Baie vibrata cu 4 incinte de incalzire bai termostatate cu sistem de vibratie sint bai vibrate cu monitorizare electronica cu microprocesor, prevazute cu placi cu godeuri pentru culturi celulare. .. detalii »

baie circulator laborator

Immersion circultion thermostats .. more »

Circulatoare de imersie / Controlere temperaturii pentru incalzire si racire de înalta precizie pentru bai de apa si ulei circulatoare pentru bai cu circulatie externa adaptate cu sonda de imersie termostatata detasabila si controlere termostatice pentru incalzire si racire, baile sint disponibile in volume diferite .. detalii »

baie laborator nisip

Sand Baths.. more »

Bai de nisip pentru probe medicale si de laborator Baie de nisip este ideala pentru evaporarea si mineralizarea continutului; utilizata pentru probelor de laborator. .. detalii »

baie laborator ultrasunet

Ultrasonic baths .. more »

Baia cu ultrasunete baie de curatat cu ultrasunete metoda nedistructiva total nedaunatoare obiectelor curatate si functioneaza pe principiul cavitatiei lichidului din baie; destinata pentru curatarea instrumente din metal, inox, sticlei, ceramica, cauciuc, etc. .. detalii »

 
baie  laborator vascozitate

Viscosity Baths .. more »

Baie de vascozitate Bai termostatate pentru determinarea vascozitate cinematica conform ASTM D 445. .. detalii »
Vezi si vascozimetrele capilare / tip Ubbelohde »

baie butirometre de lapte

Milk Butirometer Baths.. more »

Baie pentru butirometre de lapte bai Termostatate special configurata pentru butirometre de lapte .. detalii »

baie histologie

Histology Circular Tissue Floating Baths.. more »

Baie de flotatie pentru histologie bai histologice termostatate de forma circulara sint folosite pentru uscarea tesuturilor vii prelevate pentru studierea in laboratoarele histologice, patologice, chimice, clinice. .. detalii »

aparat_incalzire_plasma

Plasma Thawing Bath.. more »

Baie pentru pentru incalzirea pungilor de sange si dezghetarea plasmei
Aparat pentru dezghetarea si incalzirea plasmei precum si a pungilor de sange .. mai multe »