Aparate si consumabile pentru laborator veterinar si ferme zootehnice de animale

 

Echipament de laborator veterinar » Echipamente / Ustensile / Instrumentar de Uz Veterinar si Ferme de Animale

Veterinary Laboratory Equipment » Veterinary & Farm Equipments and consumables

Echipamente zootehnice si de uz veterinar

 
tester_receptivitate_vaca

Estrous detector

Tester de receptivitate sexuală

pentru bovine, cabaline, porcine, ovine, caprine, vaci, catei si pisici, folosit pentru detectarea receptivităţii sexuale si eliminare imperecherilor multiple la catele si identificare "false calduri" ce inseamna o reducere consistenta a costurilor datorate multiplelor imperecheri.

   .. detalii »
detector_sarcina_ultrasunet

Ultrasound Scanner

Tester de sarcina cu ultra-sunete

Aaparat indispensabil pentru orice crescatorie moderna, acesta facilitează radical stabilirea unui diagnostic corect, care sa raspunda intrebari daca exista sau nu sarcina; este util atat crescatorilor de animale (porci, vaci,, cat si consultantilor sau medicilor veterinari.

   .. detalii »
tester_mastite_vaca

Mastitis Detector

Tester automat pentru diagnosticul mastitelor subclinice la vaci

Detector de mastita cu citirea simultana a 4 probe masoara schimbarile de rezistenta electrica a laptelui, pentru ca in starile sub-clinice de inflamatie a mastitei (faza fara simptome) are loc o crestere a cantitatii de sare din lapte; acest fapt duce la cresterea rezistentei. Aceasta metoda este considerata cel mai sigur test intermediar in diagnosticarea MASTITIS SUBCLINICA

   .. detalii »
ecograf_animale

Veterinary ultrasound monitor

Ecograf pentru ferma

Ultra-sonograf portabil special proiectat pentru crescatorii de animale care au posibilitatea sa verifice singuri animalele crescute din punctul de vedere al existentei sarcinii, precum si pentru medicii veterinari, care au nevoie de un echipament economic si simplu, numai pentru diagnosticarea sarcinii.
Diagnosticarea inaintata si de unul singur inseamna economie de timp si bani.

   .. detalii »
puls_oximetru_veterinar

Veterinary Pulse Oximeter

Pulsoximetr veterinare si de fermier

pentru determinarii rapide a parametrilor vitali ai organismului la animalele de talie mare, medie si mica, ideal masurarea si monitorizarea saturatiei de oxigen si pulsului cu posibilitate transfer date PC pentru analiza si imprimare

   .. detalii »
cantar_veterinar

Animal Scales

Cantar veterinar si ferme de animale

Tarc de cantarie si Platforme cu indicator de cantarire pentru animale de talie mica si mare, prevazut cu functie de calculul totalizare; indicatie de greutate maxima; cantariri diferentiale. Se poate conecta la imprimantă pentru documentatie

   .. detalii »
masa_examinare_verinara

Exam & Procedure Tables

Mese de examinare din otel inoxidabil

Concepute pentru curățarea și dezinfectarea de rutină, O varietate de opțiuni de design dintre care puteți alege pentru a se potrivi clinicii dvs. Puteți alege dintre mese v-top, mese electrice și hidraulice sau mese cu lift.

   .. detalii »
corp_iluminare_cabinet_veterinar

Lighting

Corpuri de iluminare

Corpuri de lumini chirurgicale mari strălucitoare, lumini de examen mai mici mai concentrate pentru a vă asigura că aveți vizibilitate maximă a pacienților dvs.

   .. detalii »
Aparat numarare particulelor din aer

Washer Disinfectors and sterilizers

Aparate de spalat Dezinfectoare si sterilizatoare

Dispozitivele de dezinfectare, autoclave si mașinilor de spălat pot fi disponibile în diferite dimensiuni, așa că puteți fi sigur că veți găsi unul care să satisfacă nevoile clinicii dvs.

   .. detalii »
 

MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.