Spectrofotometre analitice pentru laborator si industrie

 

Sisteme spectrometrice » Spectrofotometre optice si electronice

Spectrometer Systems » Optical and Electronic Spectrophotometers

 

Spectrofotometre Optice UV-vizibil-NIR-IR (funcționează în regiunile ultraviolete, vizibile, infraroșu și infraroșu apropiat.)

 

Un spectrofotometru este un aparat care măsoară intensitatea energiei electromagnetice la fiecare lungime de undă a luminii dintr-o regiune specificată.
Astfel, în functie de necesitatile dvs, aveti la dispozitie spectrofotometre de la un sistem optic monofascicul pâna la un sistem optic dublu fascicul cu multiple retele de difractie cuplate cu diverse programe de software pentru IQ, AQ, PQ; sau in variante de analizoare programate cu metode predefinite si standarizate.
În acest sens, fie ca bugetul d-voastra este limitat; fie ca aplicatiile dvs sunt de rutina sau de analize si cercetare veti gasi cu siguranta modelul care se va potrivi perfect.

 

Pentru detalii suplimentare despre sistemul potrivit aplicatiile d-voastra, vă rugăm apelati » la specialiștii noștri, care te pot ajuta.

 

Spectrofotometre dispune de posibilitatea conectarii si a controlului direct de la PC; iar modele stand-alone se pot controla de la tastatura proprie cu ajutorul displayului grafic multifunctional.

Spectrofotometre poate opera cu programe specifice de software pentru analiza fotometrica, de analiza cantitativa, scanari spectrale, programe de validare si implementare IQ, AQ si PQ, etc.

Alegeti categoria de spectorfotometru

spectrofotometre_dublu_fascicul

VIS Spectrophotometers

Spectrofotometre spectrul vizibil VIS

Folosite in general pentru aplicatii de rutina, sunt adecvat pentru toate testarile de rutina cu kituri de testare, in laboratoare de service, industrie si IQ, acolo unde domeniul UV nu este important

   .. detalii »
spectrofotometru_mono_fascicul

Single Beam UV-VIS Spectrophotometers

Spectrofotometre ultraviolet / vizibil UV-VIS mono fascicul

Utilizarea sa principală este pentru determinarea cantitativă a diferiților compuși organici și anorganici în soluție, utilizat pentru aplicatii multiple metodologice de calculare pentru proceduri cu lungimi de unda multiple

   .. detalii »
spectrofotometre_vizibil_uv

Double Beam UV-VIS Spectrophotometers

Spectrofotometre ultraviolet / vizibil UV-VIS dublu fascicul

Prevazute cu doua fascicule de lumina, pentru a masura modul in care lumina este absorbita in timpul spectrofotometriei, Spre deosebire de unitatile cu un singur fascicul, dispozitivul permite masurarea simultana a unui fascicul de proba si a unui fascicul de referinta

   .. detalii »
spectrofotometru_infra_rosu_apropiat

IR & NIR Spectrophotometers

Spectrofotometre infraroșu IR si infrarosu apropiat NIR

Spectrofotometre IR si NIR au acelasi principiu de functionare ca si cele cu UV, diferenta ca masoara raspunsul unei probe cand este expusa la lumina infrarosu.
Cele cu NIR efectueaza analiza neinvazivă si determinari cantitative;
Folosite in special pentru substante solide cu absorbtie redicata, si pentru determinarea continutul de proteina, grasime fibre si amidon.

   .. detalii »
spectrofotocolorimetru

Color Spectrophotometers

Spectrofotometre si Comparatoare de Culorii

Culoarea reprezinta o caracteristica fundamentala a unui material, a carei pondere in aprecierea lui globala este de multe ori de cea mai mare importanta

   .. detalii »
spectrofotometru_flacara

Universal Flame-Photometer

Fotometre cu flacără / Flamfotometre

Flamfotometrele au la baza principiul de excitare in flacara a metalelor alcaline si alcalino-pamantoase, revenirea la starea neexcitata facandu-se cu emiterea de energie luminoasa. Lungimea de unda a luminii emise este specifica fiecarui element. Intensitatea luminoasa este proportionala cu concentratia probei.

.. detalii »
 

MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.