Camera de izolare si control atmosferic

Camere aseptice anaerobice cu atmosfera controlata cu manusi asigura maxima protectie produsule manipulate, operatorului si mediului, fiind cunoscute si sub denumirea de “hote cu manusi”.

ro Cabinete de protectie » Incinte de izolare cu manusi

uk Safety Cabinets » Glove Boxes / Dry box

 

Grup de risc 1
• Risc infecţios individual sau comunitar scăzut sau absent
• Microorganisme cu probabilitate minimă de a provoca îmbolnăvire la om sau animal


Grup de risc 2
• Risc individual moderat, risc comunitar scăzut
• Agenţi patogeni care pot provoca îmbolnăvire la om sau animal, dar este puţin probabil să reprezinte un pericol sever pentru personalul de laborator, comunitate, faună sau mediu.
• Expunerile în laborator pot cauza infecţii severe dar pentru care există tratament eficace şi măsuri profilactice, iar riscul de răspândire al infecţiei este limitat.


Grup de risc 3
• Risc individual ridicat, risc comunitar scăzut
• Agenţi patogeni care în mod obişnuit provoacă îmbolnăvire severă la om sau animal, dar, de regulă, nu se răspândesc de la un individ infectat la altul.
• Există tratament eficace şi măsuri profilactice.


Grup de risc 4
• Risc individual şi comunitar ridicat
• Agenţi patogeni care provoacă, de regulă, îmbolnăvire severă la om sau animal şi care se pot transmite spontan de la un individ la altul, direct sau indirect.
• Nu există, în general, tratament eficace şi măsuri profilactice.

      aparate_laborator_apa

Incinte cu atmosfera absolut controlata

Cabinete de protectie si siguranta cu atmosfera controlata sint adecvate manipularii de agenti (indigeni sau exotici) cu potential de transmitere respiratorie, care pot provoca infectii grave si potential letale; procesarea culturilor de tesuturi; in laboratoare farmaceutice, laboratoare de cercetari in biotehnologie cu conditii de lucru foarte curate, managementul deseurilor, asamblarea aparatelor micro-electronice, laboratoare chimice universitati / institutii medicale toxicologie, biologie, microbiologie, zoologie, farmacologie, geologie, etc.

hota microbiologica
La Petite Glove Box Seria: 815 PGB .. more »

Camera cu atmosfera controlata si de protectie cu 2 manusi Boxa cu manusi / Incinta de lucru cu 2 manusi pentru lucru in atmosfera controlata de exemplu cu gaz inert la suprapresiune fata de presiunea atmosferica. .. detalii »

hota_microbiologie
Basic Glove Box Model: 818 GB.. more »

Camera anaerobica cu atmosfera controlata / Volum util 489 lit cu 1 post de lucru / 2 manusi Cabinet anaerobic cu 1 post de lucru se utilizeaza pentru diverse manipulari / operari sub vid care necesita o presiune constanta si controlata .. detalii »

camera_izolatie
Portable Glove Box Model: 818 GBB.. more »

Camera anaerobica cu manusi, temperatura si umiditate controlata / Volum util: 1157 lit cu 2 posturi de lucru / 4 manusi Cabinet anaerobic cu 2 posturi de lucru se utilizeaza pentru diverse manipulari / operari sub vid care necesita o presiune constanta si controlata .. detalii »

hota_izolare
Stainless Steel Glove Box Model: 819GB.. more »

Incinta anaerobica mobila cu manusi cu atmosfera controlata din otel inox pentru izolare si pentru conditii atmosferice ostile Volum util: 489 lit.Cabinet anaerobic mobil pentru diverse manipulari / operari sub vid care necesita o presiune constanta si controlata. .. detalii »

hota anaerobica
Analytical Balance Glove Box Seria: 830 .. more »

Camere compacte cu atmosfera controlata cu filtru HEPA Volume utile: 317 lit., 498 lit., 730 lit si 912 lit. Proiectate pentru substantelor toxice si vapori de lichid toxici sau substante periculoase azbest si reziduuri din canalizare, etc. minimizeaza procesului de degradare cauzat de absorbtia apei, ideale pentru cantariri analitice, determinarea continutului de umiditate a materiale radioactive, solutiilor apoase, fibre, etc. .. detalii »

hota medicina nucleara
Powder Handling Glove Box Model: 840 .. more »

Camera cu atmosfera controlata pentru manipulare ingridiente farmaceutice si chimice, pulberi si particule fine Cabinet anaerobic cu atmosfera controlata si circuit inchis, are 2 camere de transfer (ex. 2 pungi pt. introducere si colectare)pentru introducere si scoatere ingridintele pana la <1.0 nanogram/m3 , se utilizeaza pentru diverse materiale contaminate, manipulari / operari sub vid care necesita o presiune constanta si controlata. .. detalii »

hota_preparate_medicale
HEPA Filtered Chambers Model 870 .. more »

Hote de protectie si de Izolare cu manusi Cabinete anaerobice se utilizeaza pentru diverse manipulari; operari sub vid care necesita o presiune constanta si controlata sau temperatura / umiditate constanta. .. detalii »

hota_produse_contaminate
Chemical, Biological, Pharmaceutical research

Hote pentru examinarea materialelor contaminate radioactiv Cabinete de examinare post-iradiere instalate in celulele fierbinti

hota_produse_risk
Nuclear Medicine shielded cell for radiopharmaceuticals low activity

Hote pentru laborator de medicina nucleara / celule fierbinti Cabinet cu flux laminar pentru examinare post-iradiere, celulele fierbinti, medicina nucleara Clasa ISO 5; ISO 14644-7

hota substante radioactive
Climatic Izolators

Incinta de izolare cu conditii climatice speciale Cabina de izolare cu transmitator de oxigen dizolvat si punctului de roua

hota preparare medicamente
Pharmacy isolator laminar airflow ISO 5 for compounding sterile preparations (CSP)

Hote pentru manipulare si preparare produse CSP Izolator produse medico-farmaceutice pentru manipulare in mediul steril CSP (compounded sterile preparations)

hota farmaceutice
Nuclear Medicine shelded cell for radiopharmaceuticals low activity

Camera cu manusi pentru medicina-nucleara Celula de protectie pentru aplicatii in domeniu medicina nucleara radiofarmaceutice de joasa activitate.

hota_preparare_strat_subtire
“Dip Coater” glove box in controlled environment The glove box is used to apply protective or functionalising layers on solid substrates through the Sol-gel/Slurry Dip- Coating technique in an environment with controlled temperature and humidity.
The equipment is fitted with a vertical slide with controlled speed, a temperature-controlled bath and a system that adjusts the temperature and humidity in order to apply coatings from a covering solution that contains the precursors of the coating to be applied. If the “Dip-Coater” is used in a controlled environment, functional and protective coatings can be applied at reduced costs on a wide range of substrates in order to alter the surface properties of a material, add new functionalities or improve its features by increasing for instance the hardness and wear resistance of light alloys and polymers. The application of thin films based on silicon, alumina, zirconia, titania or other inorganic oxides opens a wide range of applications for several advanced industrial sectors

Hote pentru prepare filme subtire Camera aplicatii nanotehnologie pentru obtinere filme subtiri (strat subtire)

hota examinare produse de risc
Chemical, Biological, Pharmaceutical research Glove boxes planned for research laboratories supplied in several configurations, dimensions and performances

Hote pentru examene granule chimioterapice Camera de izolatie pentru maniplulare si examinarea granulele chimioterapie

numarator_radionuclezi
Counter for internal measurements of gamma emitting radionuclides

Incinta pentru masurarea radionuclizi Camera de numerare corpul intreg pentru masurare radionuclizi emitatori de radiatii gamma

 

echipa_multilab

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie_aparatura_laborator

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru aparatura si instrumente de analioza detectie si control .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017