Titratoare portabile si de laborator

Home Contact Service

Distribuitor autorizat in Romania pentru produsele

tensiometre_ tensiometre_ tensiometre_ tensiometre_

 

ro Sisteme automate de titrare si dozare » Biurete si Titratoare

uk Dosing, titrating and water analysis




Titrimetrie » sisteme si aparate de titrare

Titrator Karl Fischer «» Titrator Potentiometric «» Titratoare automate cu punct final «» Titratoare automate cu punct de inflexiune «» Titratoare cu citire directa de concentratii ionice si de conductivitate «» Titratoare automate cu punct de inflexiune si titrari Karl Fischer «» Titrator / biureta cu piston «» Titrator multifunctional «» Titrator manual «» Titrator automat «» Titrator de laborator «» Titrator pentru produse petrolier «» Biureta digitala «» Reactiv Karl Fischer «» Statie de titrare «» Solutii Etalon pentru titrare »



titrator_titrare_liniara
titrator_titrare_dinamica
titrator_izoterm
dozator_reactivi
biureta_digitala



pret_fara_TVAGhid selectie / aplicatii ⇝

Analizoare de tensiunii la suprafata si suprafete interfaciale

Aparate pentru masurarea tensiunii la suprafata, tensiunii interfaciale, unghiului de contact dinamic, concentratiei critice micelara, sedimentarii si a densitatii.


permite determinarea unei serii de proprietati la suprafata a materialelor: aderenta, adsorbtia, porozitatea, solubilitatea materialelor, biocompatibilitatea etc. Tensiometria de forta a devenit metoda utilizata la caracterizarea lichidelor.
Este tehnica cel mai des utilizata la masurarea concentratiei critice micelare. In plus, este singura metoda utilizata la determinarea absorbtiei si a unghiului de contact in cazul pudrelor sau a fibrelor utilizand metoda Wash-burn. Umiditatea materialelor textile poate fi aplicata de asemenea cu tensiometrele de forta
Principiul de masurare Atunci cand un solid va atinge suprafata unui lichid, lichidul tinde sa formeze un menisc. Forta exercitata de acest menisc este masurata si analizata pentru determinarea tensiunii superficiale. Utilizand o suprafata mare, aceste sonde precum cea de Pt DuNOuy sau placile Wilhemy permit o masurare precisa a fortelor de suprafata. Toate aceste tensiometre de forta Sigma, vor masura tensiunea la suprafata cat si cea interfaciala folosind placi sau inele. Calculele de corectie pentru aceste inele sunt obtinute utilizand modelele Huh si Mason (Harkins si Jordan, Zuidema & Waters sunt de asemenea disponibile). Aceste tensiometre Sigma, sunt instrumente de masura precise, usor de utilizat. Toate prezinta carcateristicile unor balante de precizie inalta cu un mecansim nou, un software intuitiv si un design nou, deschis pentru un acces cu usurinta la toate partile instrumentului.

Analizoare de tensiunii la suprafata si interfaciale

Tensiometre
Tensiometru universal de forta pentru analiza suprafata surfactanti si solide surfaces :: Model Kruss K100
Tensiometru de forta automat pentru tensiune suprafata interfaciala :: Model Kruss K11
Tensiometru de forta metoda inel si placa "ring and plate" pentru tensiune suprafata interfaciala :: Model Kruss K20
Tensiometru de forta dinamica metoda presiune de "Bubble Pressure" pentru tensiune suprafata interfaciala :: Model Kruss BP100
Tensiometru portabil de forta dinamica metoda presiune de "Bubble Pressure" pentru tensiune suprafata interfaciala :: Model Kruss BP50
Tensiometru de forta dinamica metoda volum "Drop Volume Tensiometer" pentru tensiune suprafata interfaciala :: Model Kruss K6
Tensiometru de forta manual pentru tensiune suprafata interfaciala :: Model Kruss SITE100

Osmometre
Biureta de laborator »
Biureta automata de titrare »



biureta_digitala

Tensiometru universal de forta pentru analiza suprafata surfactanti si solide surfaces :: Model Kruss K100
Model: TITRONIC 500 / Piston Burette - SI Analytics


Surface and interfacial tension Measuring range Resolution 1 to 2000 mN/m 0.001 mN/m (0.01 mN/ for K100C) Weight measurement Maximum load Resolution 210 g (120 g for K100C) 10 μg (100 μg for K100C) Sample stage position Movement range Resolution Speed >110 mm 0.1 μm (20 μm for K100C) 0.09 to 500 mm/min Temperature control Range Sensor resolution -10 to 130 °C 0.01 °C (0.1 °C for K100C) Dimensions 300 × 390 × 585 mm (W × D × H)


mai multe detalii »»
titrator_titroline

Titrator potentiometric digital
Model: TitroLine 6000 / Potentiometric Titrator


Sistem de titrare potentiometric perfect pentru determinarea valorile TAC și FOS (raportului FOS/TAC); avand o serie de aplicatii in industria alimentara, in protectia mediului (apa uzate - industriale), in instalatia cu biogaz datorita precizie si rezolutie inalta al pH- si a potentialului redox cat si datorita interfetei multiple al titratolui
• Determinari simple privind procesul de fermentare
• Functie de punctul mort “dead-stop” este posibil sa determinati o serie mare de parametrii.


mai multe detalii »»
titrator_titroline_7000

Titrator potentiometric digital
Model: TitroLine 7000 / Potentiometric Titrator


Sistem de titrare potentiometric TitroLine 7000 este configurat pentru titrari neapoase; datorita biuretei de mare rezolutie si ph/Mv metrului integrat se pot determina o gama variata de parametrii; elimina nevoia unor electrozi speciali (cum ar fi electrod indicator, electrod de referinta si electrod auxiliar) datorita amplificatorului.


mai multe detalii »»



titrator_apa_karl_fischer

Titrator volumetric Karl Fischer
Model: TitroLine 7500 KF / Karl Fischer Volumetric Titrator


Statie de titrare TitroLine 7500 KF ideal pentru determinarea continutul de apa din probe dispune de un sistem foarte precis de dispersie a titrantului pentru determinarea punctului final şi algoritm de corecţie automată a deviaţiei şi efectuează toate calculele necesare în mod automat


mai multe detalii »»
titrator_automat

Titrator Coulometric KF Trace Automat
Model: TitroLine 7500 KF TRACE / Coulometric Titrator


Cel mai performant titrator colorimetric pe piata, noul titrator TitroLine KF Trace este complet automat cu care puteti efectua determinarile Karl Fisher chiar pentru urmele de apa din proba.
Poate fi cuplat la un cuptor de uscare pentru determinarea urmele de apa dintro proba solida, exemplu granule de plastic conform ISO 15512, ASTM D6869.


mai multe detalii »»
titrator_universal

Titrator Karl Fischer Universal potentiometric si volumetric
Model: TitroLine 7750 KF TRACE / potentiometric titration and volumetric KF titration


Combina caracteristicile titratorului potentiometric TitroLine 7000 si cele ale titratorului volumetric Karl Fischer TitroLine 7500; utilizat atat la titrari potentiometrice cat si la titrari volumetrice KF.


mai multe detalii »»



titrator_potentiometric

Titrator multiparametric
Model: TitroLine easy / Multiparametric Titrator - SI Analytics


Titrator preprogramat digital compus dintr-o biureta cu piston si un pH/mV-metru inteligent pot fi utilizat pentru titrari de pH sau titrari de potential redox. pH/mV-metrul incorporat si sonda de temperatura integrata tip PT1000.
• preconfigurat cu 10 metode de titrare preinstalate pentru diverse aplicatii si pot fi folosite cu usurinta in functie de necesitati; metodele pre-programate
• conceput pentru urmatoarele tipuri de titrari: continut de sare in alimente (branzeturi, sos de soia, maioneza, ketchup...), aciditate totala in vin si bauturi, azot total Kjeldahl, aciditate in paine, alcalinitate (valoarea m), cloruri in apa potabila si ape reziduale, titrari iodometrice si alte titrari redox.


mai multe detalii »»
biureta_piston

Biureta digitala cu piston pentru titrari manuale
Model: TITRONIC Universal / Piston Burette - SI Analytics


Biureta digitala cu piston pentru titrarile de rutina si dozari manuale de volume mici si mari, precizie de volume este asigurata de cilindrul si pistonul din sticla borosilicata DURAN. Precizia dozarii este de 0.1%. unităţi de volum automate interschimbabile de 5, 10, 20 si 50 ml, conexiuni multiple prin remot control, 2 porturi RS232 sau USB-B pentru conectare la imprimanta si balanta analitica, porturl RS232 si USB-B permite conectarea simultana a 16 dispozitive.


mai multe detalii »»
 


pret_biurete_digitale
pret_titratoare

Spectrofotometere portabile si de laborator pentru analiza apei potabile sau pentru analize în fabrici de bere »


Testele cuvetă de mare precizie cu reactivii gata de utilizare și dozate în prealabil garantează cele mai bune rezultate »

Oferta de pret »»
International Orders / RFQ »»
Consultatnta Tehnica »»
Asistenta Service Mentenanta Calibrare pentru detectoare si analizoare de gaze »»
Intrebari frecvente / FAQ »»
Urmareste-ne
multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »



| Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Assistenta on-line|