Spectrofotometre :: Analizoare spectrometrice

Gama de spectrometre cuprinde spectrometre de înalta performanta robuste si fiabile cu UV, VIS, UV-Vis si UV-Vis-NIR; Astfel, în functie de necesitatile dvs, aveti la dispozitie spectrofotometre de la un sistem optic monofascicul pâna la un sistem optic dublu fascicul cu multiple retele de difractie cuplate cu diverse programe de software pentru IQ, AQ, PQ; sau in variante de analizoare programate cu metode predefinite si standarizate. În acest sens, fie ca bugetul este d-voastra este limitat; fie ca aplicatiile dvs sunt de rutina sau de analize si cercetare veti gasi cu siguranta modelul care se va potrivi perfect.
Spectrofotometre dispune de posibilitatea conectarii si a controlului direct de la PC; iar modele stand-alone se pot controla de la tastatura proprie cu ajutorul displayului grafic multifunctional. Spectrofotometre poate opera cu programe specifice de software pentru analiza fotometrica, de analiza cantitativa, scanari spectrale, programe de validare si implementare IQ, AQ si PQ, etc.
La cerere spectrometrele se pot dota si cu sisteme care sa poata citi proba în emisie sau în reflexie si de asemenea se pot face determinari de culoare CMYK, RGB, etc.
Sistemele se livreaza cu certificat de conformitate, garantie si post garantie.

lucrari_referinta
Spectrofotometre in vizibil

Visible Spectrophotomers .. details »

Spectrofotometre in Vizibil
Folosesc lumina vizibila (320 ... 1000 nm) sursa de lumina lampa de tungsten. folosite in general pentru aplicatii de rutina.
- Spectrofotometre in VIZ modele mono fascicul standard »
- Spectrofotometre in VIZ modele mono fascicul cu scanare »
- Spectrofotometre in VIZ modele dublu fascicul / banda dubla divizat cu scanare »

solicit oferta personalizata »

spectrofotometre_ultraviolet_vizibil

UV / VIS Spectrophotometers .. details »

Spectrofotometre in Ultraviolet / Vizibil
Spectrofotometre UV/VIZ folosesc 2 lampi ca sursa de lumina, de obicei o lampa de deuterium care transfera lumina vizibila in UV-VIZ si poate masura lungimi de unda de la 190 nm la 1100 nm.
Modelele UV-VIZ pot fii configurate in mai multe moduri:
- Spectrofotometre UV/VIZ modele mono fascicul standard »
- Spectrofotometre UV/VIZ modele mono fascicul cu scanare »
- Spectrofotometre UV/VIZ modele dublu fascicul cu scanare »
- Spectrofotometre UV/VIZ modele fascicul divizat cu scanare »
- Spectrofotometre UV/VIZ modele pt. analiza acizilor nucleici »

solicit oferta personalizata »

Spectrofotometre in Infrarosu

IR & NIR Spectrophotometers .. details »

Spectrofotometre in infrarosu si infrarosu apropiat
Spectrofotometre IR si NIR au acelasi principiu de functionare ca si cele cu UV, diferenta ca masoara raspunsul unei probe cand este expusa la lumina infrarosu.
Cele cu NIR efectueaza analiza neinvazivă si determinari cantitative; destinate pentru determinarea de uz general şi nedistructivă a materialelor, folosite in special pentru substante solide cu absorbtie redicata, si pentru determinarea continutul de proteina, grasime fibre si amidon. ..detalii »

solicit oferta personalizata »

Fotometre cu flacara

Flame Photometers .. details »

Fotometre cu flacara
Prin excitarea în flacără a unui amestec complex iau naştere diferite spectre de emisie.
Radiaţia emisă este focalizată pe o celulă fotoelectrică, după ce au trecut prin filtre optice de selecţie; ia naştere astfel un fotocurent care se măsoară cu ajutorul unui galvanometru .. detalii »

solicit oferta personalizata »

multilab_team

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb pentru aparatura de laborator .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017