Concasor si Moara de laborator si micro productie

Home Contact Service

Distribuitor autorizat in Romania pentru produsele

moara_ika site_cisa pulverizatoare_auxi_lab concasoare_retch

 

ro Pregatirea Probelor si Determinari granulometrice » Concasoare - Mori - Divizoare - Pulverizatoare - Site si ciururi pentru procese de productie si de laborator

uk Sample Manipulation » Light Industrial Mills & Crushing Machines » Crushers - Pulverizers - Milling - Sieving
Macinatoare Granulometrice » Concasoare - Mori - Mojari - Divizoare - Pulverizatoare - Masini de sitare - Site si ciururi analitice


masina_sfaramari_zdrobire
aparat_divizor_boabe
aparat_macinare
aparat_sortat_granule
aparat_granulareconcasor cu falci

Concasoare de laborator si micro productie / Jaw & Hammer Crushers

Sunt concepute pentru macinarea probelor de laborator, statii pilot si diverse sectoare de productie (industrie, farmaceutice, constructii, etc.)


mai multe »
moara laborator

Mori universale pentru laborator si micro productie / Laboratory & Small Production Mills


Sunt folosite pentru reducerea marimii particulelor la materialele cu duritate medie si casante cum ar fi hartie si materiale vegetale, dar si plastic si materiale cu greutate specifica mica.


mai multe »
moara taietoare

Mojar si pistil / Mortar Grinders


poate macina, amesteca si omogeniza materiale pulverulente, suspensii si solutii pastoase cu vascozitate mare. <br />
Inlocuieste mojarul manual clasic fiind destinat pregatirii probelor de laborator la finetea dorita de utilizator.


mai multe »masina sitare

Masina de sitat / Sieve Shakers


folosita in domeniul cercetarii, in controlul calitatii materiilor prime sau al produselor pe diferite faze intermediare de productie precum si in controlul produselor finite. Fractiile dorite sunt obtinute intr-un timp scurt de sitare.


solicit detalii tehnice / pret »
divizor probe

Divizor de probe cu cap rotativ / Sample Divider


asigura prelevarea unei probe reprezentative si totodata reproductibilitatea rezultatelor obtinute in urma analizelor efectuate.


solicit detalii tehnice / pret »
divizor_probe_vibratie

Alimentator de proba cu vibratie / Sample Feeder


este utilizat pentru alimentarea continua si uniforma cu materiale vrac sau pulverulente a morilor, divizoarelor de probe pentru determinarea marimii particulelor sau pentru dozarea materialelor pulverulente in recipienti de amestecare.


solicit detalii tehnice / pret »uscator probe solide

Uscator de probe / Sample Dryer


utilizat in laboratoarele de pregatire a probelor precum si control al calitatii.
Aparatul realizeaza o uscare controlata a materialelor organice si anorganice, a produselor chimice sau farmaceutice. Echipat cu ventilator care asigura un debit de aer optim uscarii astfel incat probele sa nu fie imprastiate sau agitate in permanenta.


solicit detalii tehnice / pret »
site analitice laborator

Site analitice / Test Sieves

pentru a se putea realiza o analiza eficienta a marimii particulelor, sitele sint fabricate in conformitate cu normele de calitate impuse de standardele in vigoare; cu un sistem logistic implementat face posibila inregistrarea datelor de executie pentru fiecare sita in parte.


detalii produse »
separatoare_granule

Separatoare versatile
ce se pot adapta cerintelor Dvs. specifice, au fost dezvoltate sute de optiuni si componente care sa optimizeze cele mai pretentioase operatiuni.
Separatoarele/sitele MultiLab pot opera cu gama larga de produse, atat uscate cat si lichide, fine sau grosiere, grele sau usoare, putand realiza operatiuni de sortare pe dimensiuni, separare particule mari/mici, filtrare gravitationala, curatare ape reziduale. Cateva exemple de produse ce pot fi sortate ori separate de sitele: condimente, cereale, zahar, cafea, ciocolata, granule de cartofi, alune si nuci fractionate, sucuri naturale, uleiuri, , nisip, detergent, abrazive, PVC granule, pudre ceramice sau metalurgice, oxid de fier, materiale de constructi, agregate, componente pentru vopseluri, carbune activ, ingrasaminte, celuloza, hartie, caolin, produse farmaceutice, ape reziduale etc.


solicit oferta personalizata »pret_divizor_probe
pret_moara_laborator

Numaratoare multifunctionale pentru granule - cereale - boabe - seminte pana la 100,000 de boabe / ora »

cotatie_pret

Solicit oferta de pret »
Request / Price quotation »informati

Consultatnta Tehnica »
Technical consultancy »service_aparatura_laborator

Service - Mentenanta - Reparati - Calibrare - Consumabile - Piese de schimb, pentru Concasoare - Mori Micromori - Divizoare - Pulverizatoare. etc » 
Urmareste-ne ⇝ multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Assistenta on-line |