Tunele cu sistem germicid ultraviolet pentru decontaminare produse  

Solicit oferta personalizata »

*produsele poate fi achizitionate si prin SIAP / DUAE

Instalatie pentru dezinfectia suprafetelor sau ambalajelor in flux continuu

Sistem de dezinfectie cu UV benzi transportoare

Tunele cu sistem ultraviolet de sterilizare folosit pentru asigurarea dezinfectiei optima produselor ambalate si neambalate, Tunele de UV poate fi montate pe o masa de lucru sau pe o banda rulanta, ceea ce ofera posibilitatea sterilizarii unui numar mare de obiecte in flux continuu
Este inofensiva pentru om, fara efecte secundare, usor de folosit, nefiind necesare folosirea unor produsi chimici sau a unei pregatiri speciale pentru utilizare.
Utilizeaza radiatia ultravioleta concentrata printr-un sistem special asigurandu-se un randament maxim in distrugerea microorganismelor.

Avantaje

In interiorul carcasei sunt amplasate generatoare UV-C, a caror radiatie este distribuita printr-un sistem de oglinzi ce formeaza un flux lamelar omogen de radiatie, ceea ce duce la un randament maxim al dispozitivului.
Nu emite produse toxice elimina in totalitate folosirea produsilor chimici, protejand personalul si mediul inconjurator datorita consumului mic de energie realizeaza importante economii nu genereaza ozon si nu ionizeaza aerul din incapere.
Dezinfecteaza suprafetele in proportie de 99%

Domenii de aplicatii

- Industria alimentara: fabrici de mezeluri, conserve, panificatie, imbuteliere apa, sucuri, zahar, se folosesc in zona de ambalare si depozitare.
- Industria farmaceutica si cosmtica

   
░ MultiLab Romania  

  • Rel.Client +4 021 3127144 / 45
  • Desfacere 0730 711101 :: 0728 930531
  • Service 0728 930535 :: 0728 930536
  • HotLine 07240 44800
aparatura_laborator_MultiLab   magazin_aparatura_laborator_online

Localizare MultiLab

 

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.