Inregistratoare de date Multifunctionali date meteo - temperatura - umiditate - presiune - conductivitate

Aparate data-loggere profesionale comerciale industriale

ro Inregistratoare de date » sisteme pentru monitorizare supraveghere inregistrare si stocare de date

uk Data Acquisition Systems » multifunction data-loggers


Variante
- Sistem de achizitie de date wireless cu unu, doua sau multi-canale pentru monitorizare temperatura umiditate conductivitate presiune gaze, ..etc; solutia ideala pentru aplicatii unde se cere masurarea, inregistrarea si reglarea a numeroase marimi de la distanta »
- Sistem de inregistrare multicanal cu sau fara afisaj grafic si functii de analiza incorporate pentru monitorizarea temperaturii, umiditatii si a multor alte marimi; multiple interfete de comunicatie si alarmari configurabile in functie de cererile lor specifice »
- Sistem achizitie 8 canale cu sau fara afisaj grafic si functii de analiza incorporate pentru monitorizarea temperaturii, umiditatii si a multor alte marimi; multiple interfete de comunicatie si alarmari configurabile in functie de cererile lor specifice »
- Sistem achizitie 16 canale cu sau fara afisaj grafic si functii de analiza incorporate pentru monitorizarea temperaturii, umiditatii si a multor alte marimi; multiple interfete de comunicatie si alarmari configurabile in functie de cererile lor specifice »

Inregistratoare de eveniment (acceleratie, vibratie, nivelului de zgomot, gravitatie, et.) :: Intregistratoare date meteo (directie si viteza vant, punct de roua, precipitatii, radiatiei solare, etc.) :: Intregistratoare date sisteme de climatizare :: Intregistratoare date sisteme de monitorizare si supraveghere industriala :: Inregistratoare date functionarii agregate frigorifice :: Inregistratoare transport frigorific :: Inregistratoare depozite (medicamente, silozuri de cereale, legume-fructe, carne, marfuri, etc.) :: Inregistratoare data-logger laboratoare, camere curate, farmacie, etc.

Instrumente optime pentru:
• Masurarea temperaturii, umiditatii, presiune, date meteo, scurgere de gaze si a multor alte marimi
• Programarea valorilor limita si indicarea depasirii limitelor
• Inregistrarea si documentarea pe termen lung a valorilor masurate
• Alarme automate
• Documentarea centralizata intr-un singur sistem a diferitelor puncte de masura
• Raportare automata

• Achizitia datelor la testarea centrale termice, cuptoare, echipamente si masini industriale
• Cercetare si dezvoltare, investigatii
• Implementarea programelor HACCP (Evaluarea riscurilor in cadrul Sistemelor de Management a Sigurantei Alimentului) (HACCP = Hazard Analysis and Critical Control Points)
• Inregistrare de la distanta a datelor
• Laboratoare de analiza
• Monitorizarea transportului si depozitarii produselor in anumite conditii (intre anumite limite de temperatura si umiditate)
• Monitorizare muzee, arhive
• Monitorizarea plasmei sanguine, a celulelor rosii, vaccinuri (congelare, criogenare)
• Monitorizarea cuptoarelor; proiectarea cuptoarelor
• Monitorizare in medii ostile
• Pasteurizare (alimentatie)
• Preparate medicale si farmaceutice
• Prepararea si pregatirea alimentelor
• Sterilizare cu abur (medicina, stomatologie, farmaceutica)
• Sisteme HVAC/R (Incalzire, Ventilatie, Aer Conditionat si Refrigerare (Frigidere, Congelatoare) - monitorizarea sistemelor HVAC/R)
• Studii climatice si mediului ambiant
• Supravegherea autovehiculelor si vagoanelor refrigeratoare (frigidere, congelatoare)
• Verificarea si confirmarea daca produsele sunt transportate si depozitate in siguranta

Sisteme wireless multiparametric pentru achizitii de date
sistem_wireless_datalogger

Sistemul wireless va ofera controlul absolut asupra valorilor de temperatura, umiditate, si presiune oricand, oriunde v-ati afla. Valorile de temperatura si umiditate sunt de la locul de munca sau din depozite sunt inregistrate de inregistratoarele wireless de date si transmise catre Testo Cloud. Aceste valori sunt stocate online, in siguranta, si pot fi accesate in orice moment de pe telefon, tableta sau PC. ... mai multe detalii »

Inregistratoare de temperatura, umiditate si presiune absoluta
aparat_datalogger_presiune

Conditiile ambientale din laborator trebuie masurate sau monitorizate in timpul calibrarilor sau a testelor. Testo va pune la dispozitie inregistratorul de date testo 176 P1 pentru monitorizarea presiunii absolute in incaperi sau laboaratoare ... mai multe detalii »

Inregistratoare de temperatura si umiditate
aparat_datalogger_temperatura

o gama variata de inregistratoare de date pentru monitorizarea continua a temperaturii si umiditatii.
Utilizand inregistratorul corespunzator veti putea asigura intotdeauna masuratori de precizie in una sau mai multe locatii, cu un senzor intern sau extern ... mai multe detalii »

Inregistratoare de temperatura
datalogger_umiditate

gama variata de inregistratoare pentru inregistrarea continua a valorilor de temperatura. Aici veti gasi inregistratorul potrivit pentru aplicatia dumneavoastra: pentru unul sau mai multe puncte de masurare, cu senzor intern sau extern, cu un grad extrem de ridicat de acuratete sau cu domeniu de masurare pentru temperaturi ridicate. ... mai multe detalii »

Inregistratoare de date cu domeniu de masurare extins
data-logger_multifunctional

Pentru inregistrarea continua a valorilor de temperatura in conditii de temperaturi extreme si cu posibilitate de conectare externa a sondelor de tip termocuplu. Deseori, in productie, temperatura trebuie monitorizata si inregistrata simultan in mai multe puncte. Inregistratorul de temperatura testo 175 T3 cu 2 conexiuni pentru termocupluri (tip T si tip K) este ideal pentru aceasta aplicatie... mai multe detalii »

Inregistratoare multifunctionale
data-logger_CO2

Inregistratoare multiparametrice DeltaOhm poate opera in mod continuu si conectat permanent la computer, furnizand date in timp real, pentru Aer comprimat, concentratia de CO2 in aer, Temperatura, Umiditate, Presiune, Presiune Diferentiala, Supra-presiune, Soc, Viteza Vantului, Vibratie / Trepidatie, Impulsuri Electrice, Eveniment, Stare, Sisteme Pluviometru.... mai multe detalii »

Sisteme data logger inteligente pentru monitorizare si contorizare orice sistem
datalogger_16_canale_datataker

Sisteme avansate dein seria DataTaker pentru colectarea monitorizarea si inregistrarea continua al proceselor din orice sistem in multe domenii de activitate; sunt adaptate se foloseste orice tip de senzor.. mai multe detalii »

Data logger de presiune pentru centrale termice cu apa
data-logger_centrala_termica

Data logger pentru presiune de apa a fost conceput special pentru controlul presiunii in sistemul de alimentare cu apa si datorita aerisirii interne se potriveste optimal pentru masurarea precisa a presiunii, la calcularea retelei de tevi sau a extinctoarelor si pentru probe de presiune... mai multe detalii »