Aparate pentru laborator de panificatie

laborator_panificatie_brutarie  
 
 
Aparatura pentru laborator de brutarie / panificatie

Aparate necesare conform STAS-urilor in vigoare trebuie monitorizati urmatorii parametrii
nu este necesar

Determinare Aparatura necesara Proba: Grâu (materie prima bruta) Proba: Grâu amestecat (partide de cinis) Proba: Amestec de grâu în curatitorie Proba: Grâu conditionat Proba: Grâu la primul pasaj de srotare Proba: Faina primara (pe flux) Proba: Faina finita Proba: Tarâte
Greutate hectolitrica » Balanta hectolitrica »
Continut de proteina » Instalatie Kjeldahl »
Continut de gluten » Reactivi sau Analizor automat de gluten »
Indicelui de deformare a glutenului » Sistem analiza gluten »
Umiditate » ▣ Etuva »
▣ Termo-balanta »
▣ umidometru »
Indice de cadere » Aparat Falling Number »
Continut de cenusa - culoare » Cuptor de calcinare »
Controlul aditivilor adaugati » Conform principiului "quantum satis" »
Analize reologice » Analizor textura »
Granulozitate (finete) » Sita de laborator »
Continut de grasimi » Instalatie Soxhlet »
Continut de celuloza » Instalatie pentru determinarea celulozei »