- Refractometrele optice portabile pot fi utilizate oriunde în aplicațiile mobile.
- Sunt deosebit de ușor de utilizat, foarte robuste și nu necesită alimentare cu baterii.
- Dispozitivele diferă în principal în scale selectabile, de ex. pentru determinarea conținutului de sare, conținut de apă în miere, conținut de proteine serice, Oechsle, Brix și conținut potențial de alcool, precum și conținut de etilenă și propilen glicol.
- Nu este necesară conversia manuală datorită baremelor și sunt excluse erorile de aplicare.
Model | Scala | Domeniu de masura | Acuratete | Aplicatii |
---|---|---|---|---|
HRB10-T | BriBrix | 0–10 %Brix | ±0.1 %Brix | Concentratia de zahar din struguri si sucuri de fructe, legume, produse alimentare si lichide de racire |
HRB18-T | Brix | 0–18 %Brix | ±0.1 %Brix | Concentratia de zahar din struguri si sucuri de fructe, legume, produse alimentare si lichide de racire |
HRB32-T | Brix | 0–32 %Brix | ±0.2 %Brix | Concentratia de zahar din struguri si sucuri de fructe, legume, produse alimentare si lichide de racire |
HRB62-T | Brix | 28–62 %Brix | ±0.2 %Brix | Chimicale, fluide tehnice, uleiuri sintetice, lubrifiante si emulsie, fluide pentru radiatoare si sistem racire |
HRB82-T | Brix | 45–82 %Brix | ±0.2 %Brix | Produse cu continut mare de zahar Chimicale, fluide tehnice, uleiuri sintetice, lubrifiante si emulsie, fluide pentru radiatoare si sistem racire |
HRB92-T | Brix Baumé Conținutul de apă în miere |
58–92 %Brix 38–43 °Bé 12–27 % Conținutul de apă în miere |
±0.5 %Brix ±0.5 °Bé ±0.5 % Conținutul de apă în miere |
Produse cu continut mare de zahar, Chimicale, fluide tehnice, uleiuri sintetice, lubrifiante si emulsie, fluide pentru radiatoare si sistem racire Continutului de apa in miere Densitste relative |
HRB90 | Brix (cu termometru incorporat 6–36 °C) | 0–90 %Brix | ±0.2 %Brix | Produse cu continut mare de zahar Chimicale, fluide tehnice, uleiuri sintetice, lubrifiante si emulsie, fluide pentru radiatoare si sistem racire |
HRH30-T | Conținutul de apă în miere | 12–30 % Conținutul de apă în miere | ±0.1 % Conținutul de apă în miere | Continutului de zahar si apa in mierea de albine |
HRND | Indicele de refracție | 1.3330–1.5170 | ±0.0005 | Indice de refractie Ingridiente farmaceutice si cometice |
HRS10-T | Salinitate (NaCI) Gravitație specifică |
0–10 % 1.000–1.070 |
±0.1% ±0.001 |
Continutului de sare in lichide, apa de mare, bauturi si alimente Densitate specifica la 20 °C |
HRS28-T | Salinitate (NaCI) | 0–28 % | ±0.2 % | Continutului de sare in lichide, apa de mare, bauturi si alimente |
HRM18-T | Indice de refracție Proteine serice Greutatea specifică a urinei (UG) |
1.3330–1.3600 0–12 g/dl 1.000–1.050 UG |
±0.0005 ±0.2 g/dl ±0.002 UG |
Indice de refractie Greutatii specific a urinei Serum proteine |
HRO32-T | Brix Oechsle Conținut potențial de alcool |
0–32 %Brix 30–130 °Oe 4.4–19 % Alcohol |
±0.2 %Brix ±1 °Oe ±0.1 % Alcolhol |
Struguri, vin si must Bauturi alcoolice |
HRKFZ-T | Etilena si propilena glicol (antigel) Acidul bateriei |
-50–0 °C 1.10–1.30 g/cm³ |
±5 °C ±0.01 g/cm³ |
Concentratie acid baterie Continutul de glicol in antigel, lichide de racire, lichide de spalat, etc. |
- Solutii de calibrare si curatare prisma .. detalii »
░ MultiLab Romania
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.