Densitate - Caldura specifica - Punct de congelare - Valoarea pH-ul, Aciditatea - Indice de refractie - Continutul de apa Substanta uscata totala - Grasimi si grasimi negrase - Substante azotoase - Saruri minerale / Biocatalizatori (nedozabili sau urme) - Pigmenti - Enzime - Vitamine - Gaze dizolvate (bioxid de carbon, oxigen, azot).
Analiza organoleptica si fizico-chimica al laptelui si produselor lactate
Aparatele si Echipamente pentru analiza produselor lactate utilizate in productie, centre de colectare, reteaua sanitara, institute de cercetare, in laboratoarele de analize fizico-chimice si acreditarea laboratoarelor din cadrul fabricilor de procesare a laptelui.
Milk Acidity Titrator
Titrator de lapte si produse lactate determina aciditatea totala a laptelui prin titrarea a 10 ml lapte cu NaOH sau KOH 0,25N in prezenta de fenolftaleina ca indicator
- Titratoare automate Titronic 300.. detalii »
Milk Refractometers
Refractometru indicele de refracție a laptelui determina calitatea colostrului si substante uscate solide; indicele de refracție Brix si a temperaturii cu o precizie foarte buna
Refractometru ABBE pentru lapte .. mai multe »
Milk Interfacial viscoelasticity and stability
Aparat pentru masurare tensiunea superficiala a laptelui, laptele integral are tensiunea superficiala intre 47 si 55 Dyne/cm2 la o temperatură de 15°C. Prin adaos de apa, tensiunea superficială creste, deoarece apa are tensiunea superficiala de aprox. 73 Dyne/cm
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.