Detectoare gaz fixe / stationare pentru monitorizare continua

 

Detectoare si monitoare de gaze » Statie de detectie si monitorizare monogaz si multigaz

Gas Monitors and Detectors » Stationary Mono-Gas and Multi-Gas Detectors

 

Detectoare gaze stationare cu protectie antiex IP 65, 66 si Zone I, II, ATEX

- Scurgerile accidentale de gaz reprezintă o amenințare considerabilă pentru proprietăți, mediu și viața umană, detectoare de gaz, oferite în modele compacte și stationare de la simple unități de alarmă până la instrumente avansate, complet configurabile și deservibile.

- Ideale si pentru spații închise, teste de scurgeri și utilizare mobilă, oferă vizibilitate în timp real asupra stării și siguranței lucrătorilor din zonele periculoase, ajutând companiile să răspundă mai rapid, mai conștient și mai hotărât la incidentele de siguranță.

- Aplicațiile includ seifuri subterane de utilități, încăperi de cazane, locuri post-incendiu, canalizare, fabrici industriale, igiena industrială, echipaje de prim-asistență și flote la distanță.

 

Pentru detalii suplimentare despre detectie si monitorizarea gazelor, vă rugăm apelati » la specialiștii noștri, care te pot ajuta.

 
aparat_detectie_gaz_amoniac

Monicon S75000 Detector / Monitor / Controlor monogaz

Unitate de control si monitorizare gaze cu un singur canal proiectat să funcționeze împreună cu detectorul de gaze toxice T100 sau cu senzorul de gaz combustibil CGS500 pentru a monitorire o gamă largă de gaze toxice, gaze combustibile și oxigen in diferite domenii de activitate si aplicatii

.. detalii »

statie_monitorizare_imisii_gaze

Monicon C45000 Detector / Monitor / Controlor 4 gaze

Unitate de control si monitorizare gaze cu patru canale proiectat să funcționeze împreună cu detectorul de gaze toxice T100 și senzorul de gaz combustibil CGS500 pentru monitorizare continua gamă largă de gaze toxice, gaze combustibile și oxigen in diferite domenii de activitate si aplicatii

.. detalii »

multichannel_gas_monitor

Monicon S25005 Detector / Monitor / Controlor multi-gaze

Unitate multicanali modulara pentru control si monitorizare continua si avertizare rapide asupra concentraţii la niveluri in care devin potenţial exploziv. Sau avertismente împotriva expunerii la niveluri potențial dăunătoare de SO2, CO, O2, O3, NO, NO2, HCl, HCN, H2, H2S, NH3, C2H4O și Cl2 în aer.

.. detalii »

 

MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.