Statie DataLogger :: Agro-mediu Meteo-Clima

 

Sisteme de achiziție date » Statii dataloggere cu sistem multiparametru pentru inregistrarii de date

Data Acquisition Systems » Wireless Data Logger Multiparameter Station

 

Sisteme pentru monitorizare contorizare inregistrare si transmitere de date

 
 

Alegere:
În industrie, dar și în clădirile publice precum și în sectorul privat, este necesară măsurarea unor valori care implică aerul. În plus față de temperatură și umiditate, valoarea CO2, de exemplu, oferă și informații despre calitatea aerului interior. Pentru a asigura un climat plăcut, aveți nevoie de o prezentare generală regulată a evoluției acestor valori. În acest caz se foloseşte un data logger. Există, de asemenea, data loggere care pot fi utilizate pentru a testa condițiile optime pentru anumite produse. În special, se utilizează înregistratoare de date privind temperatura. Un data logger cu USB poate asigura un transfe de date facil către PC. Cu toate acestea, există încă soluții practice suplimentare.

Ce senzor este potrivit pentru ce model de datalogger?
Practic, toți senzorii sunt potriviți pentru toate dispozitivele, dar există și excepții.
În special senzorii digitali nu pot fi conectați la dispozitive clasice. Vă rugăm să ne întrebați!

data_logger_statie_meteo
 
 • Tip Datalogger
  • Maparea datelor
   • Spatii si Incaperii (mediului interior)
   • Mediu interior si exterior
   • Frigidere si congelatoare
   • Mijloace de transport
  • Monitorizare continua
   • Înregistrare autonomă (locala)
   • Transmiterea datelor wireless
   • Server online de stocare a datelor (sistem Cloud)
   • Automatizate / Controlore (funcție de alarmare)
 • Senzori pt. datalogger
  • temperatura
  • temperatura + umiditate
  • temperatura + umiditate + presiune at.
  • temperatura + umiditate + CO2
  • Altele
   • pH, potential redox, conductivitate, O2, CO2, CO, O3, etc.

*maparea datelor este practic procesul prin care informatia este localizata si transferata cu ajutorul software-ului intr-un anumit format

datalogger_umiditate

Multiparameter universal wireless data logger

Satie Data-logger Multiparametru :: Model HD35

Sistemul de înregistrare a datelor cu conexiune Wireless sau prin cablu permite monitorizarea diverse parametri fizice în diferite domenii de aplicație.
Registrele de date sunt disponibile pentru monitorizarea: - temperatură - umiditate - presiune atmosferică și diferențială - iluminare (lux) - iradiere UVA, UVB și UVC - monoxid de carbon (CO) - dioxid de carbon (CO2) - radiații solare - cantitate de precipitații - Viteza și direcția vântului - Umiditatea frunzelor - Conținutul volumic de apă al solului - Nivel - indicele WBGT.

.. detalii »
inregistrator_date_temperatura

Ethernet / WiFi Web Data Logger

Data-logger universal cu 40 de canale :: Model Almemo 204 V7

Cu HD50 este posibil să porniți de la 1 logger și să-l extindeți la o rețea practic nelimitată de logeri. Setările HD50 pot fi deschise de pe un browser web, deoarece are un browser web încorporat. Astfel, este posibilă monitorizarea măsurătorilor efective. Delta OHM are deja seria HD35, bazată pe comunicarea RF. În unele cazuri, atunci când rețelele sunt foarte largi sau complexe sau împărțite în mai mult de 1 clădire, un amestec de înregistrări cablate, WiFi și radiofrecvență poate fi cea mai bună soluție. Seriile HD50 au posibilitatea de a fi integrate în astfel de rețele hibride.

.. detalii »
inregistrator_date_camera_curata

Particulate matter web data logger

WiFi & Ethernet Data-logger pentru particule PM

Detectarea și alarmarea rapidă și ușoară a PM1.0, PM2.5, PM4.0, PM10. Soluția perfectă pentru a menține expunerile în interior la particule sub control!
HD50PM a fost dezvoltat pentru a permite înregistrarea datelor PM1.0, PM2.5, PM4.0, PM10 și dimensiunea tipică a particulelor. Mai multe informații de fond despre motivarea măsurii de particule (PM) pot fi găsite aici.

.. detalii »
aparat_achizitie_date

GSM/GPRS Weather Station Data logger

Data-logger / Transmiter pentru statii meteo

Flexibil de utilizat înregistrator de date GSM / GPR cu intrare Modbus și intrare suplimentară de contact.
În combinație cu măsurătorile noastre compacte (vânt) (seria HD52.3D, seria HD51.3), integrarea este rapidă și completă. Cel mai bine se potrivește atunci când ai nevoie de o soluție rapidă și simplă. Integrarea altor senzori Modbus este disponibilă la cerere. Acest logger este proiectat pentru aplicațiile Meteo și are conectivitate la Cloud, prin FTP sau HTTP. Standard loggerul este furnizat fără afișaj, dar acesta poate fi adăugat ca opțiune.

.. detalii »
monitorizare_date_meteo

Weather Station Transmitter Data logger

Data-logger / Transmiter pentru statii meteo

Proiectat pentru a funcționa cu sursa de alimentare de la un panou solar, un consum de energie foarte redus; încărcătorul solar și regulatorul sunt deja integrate în acest registru. Adaugă doar un panou solar și bateria reîncărcabilă și ești independent de orice altă sursă de alimentare. Dar, desigur, poate fi alimentat și direct de la o sursă de alimentare, dacă acest lucru este mai convenabil.
Proiectat pentru energia solară. Încărcător integrat. Data Logger pentru stația meteo - monitorizarea de la distanță a temperaturii, umidității, presiunii atmosferice, radiațiilor solare, cantității de precipitații, vitezei și direcției vântului. Calcularea duratei soarelui.

.. detalii »
inregistrator_temperatura_umiditate_punct-roua

Weather Station Transmitter Data logger

Data-logger / controlor si transmiter de temperatura, umiditate si punctul de roua

Statie data-logger de control si transmitere de date, cu funcții de înregistrare a datelor, acestea măsoară temperatura si umiditate reltiva; calculeaza umiditate absoluta, punctul de roaua si raportul dintre valorile masurate.
Principala caracteristică a acestor instrumente este sonda interschimbabila. Sonda poate fi înlocuită de utilizator fără întrerupere procesul de control si minitorizare. Astfel, sonda poate fi calibrată sau reparată ulterior.

.. detalii »
 

MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.