- Sonde de prelevare probe .. detalii »
- Scafe din otel inox autoclavabile .. detalii »
- Moara laborator cu ciocane: preparare probe de fainii supuse determinarea indice de cadere, continut gluten si analize NIR .. detalii »
- Moara laborator cu discuri: preparare probe de fainii pentru determinarii continutului de umiditate .. detalii »
- Site granulometrice / ceciururi de sortare .. detalii »
*Optional: masini de sitare »
- Cuptor de calcinare la 900° .. 920°C .. detalii »
Variante:
- Etuva (+ balanta de precizie) »
- Termobalanta »
- Unidometru cu sonda »
- Detector metale de laborator .. detalii »
- Magnet in forma de p-otcoava .. detalii »
- Comparator de culorii (metoda Pekar) .. detalii »
- Leucometru / forometru pentru determinarea gradului de alb .. detalii »
- Analizor NIR determina simultan: proteina; gluten; indexul de sedimentare Zeleny si umiditate .. detalii »
- Farinograf pentru determinarea proprietatilor fainii; rezistentei la framantare a unui aluat si capacitatea de hidratare a fainii .. detalii »
- Determinarea substantelor proteice totale cu sistem de digestie Kjeldahl .. detalii »
- Aparat pentru determinarea continutului de fibra si de celuloza .. detalii »
- Aparat automat pentru determinare cantitatea / calitatea de gluten umed conform STAS 90-88 .. detalii »
- Aparat pentru determinarea indice de deformare a glutenului .. detalii »
.. Indicele de cadere furnizeaza informatii despre amilazele implicate in fermentatia aluatului .. detalii »
- Set cilindrii de masurare si balanta pentru determinarea masei hectolitrice .. detalii »
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.