Instrumente pentru Industria vinului

Home Contact Service
Distribuitor autorizat in Romania pentru produsele:
alla_france_romania
brookfield_Romania
wtw_Romania
 


ro Aparate de laborator »» Analizoare si Testere » Aparate Instrumente si Ustensile pentru analiza de vin si must

uk Lab Equipments and supplies »» Analyzers & Testers » Wine & Must testing Instruments



Aparate si ustensile pentru analiza de vin si must


Acidimetre sau Acidometru pentru vin si must / Aciditate totala » Afrometre pentru vin si must » Alcoolmetru pentru vin si must » Analizor concentratiei alcoolice pentru must si vin »
Balanta hidrostatica de densitate » Colorimetre pentru vin si must » Conductometru pentru vin si must » Continutului de apa in vin si must »
Densimetre pentru vin si must » Dispensere / Dozatoare pentru vin » Distilator oenologic Oficial CEE » Ebuliometre pentru vin si must »
Hidrometru pentru vin si must » HPLC pentru analiza vinului » KIT-uri Reactivi pentru laborator oenologic / venificatie » Microscop pentru analiza de vin si must »
Mustmetru Oficial pentru vin si must » pH-metru pentru vin si must » Prelevator probe de vin si must » Picnometru pentru determinarea masa volumică »
Polimetru pentru determinarea concentratiei de zahar » Refractometru pentru vin si must » Salimetru / Refractometru pentru salinitate » Spectrofotometre pentru vin si must »
Sulfitometru » Stabilitatii tartrice in vin si must » Termo-salimetru » Termobalante »
Termoalcoolmetru cu BVM » Termometru pentru vin si must » Termozaharometru pentru vin si must » Titrator pentru vin si must »
Turbidimetru pentru vin si must » Ustensile si dispozitive pentru laborator de analize oenologice » Vinometru / Pipete volumetrice pentru vin si must » Zaharometru pentru vin si must »


laborator vin si must

Testere pentru must vinuri si bauturi alcoolice

Pentru a veni in intampinarea dorintelor d-voastra firma noastra va ofera gama completa de aparatura pentru dotarea unui laborator specializat in controlul calitatii si analiza pentru industria vinului; va oferim solutii de tehnologii inteligente pentru ca produsul d-voastra sa devine unu rafinat de clasa


acid-metru_vin

Acidometru / Refractometru / Tester de aciditate


Acidometru de refractie
Refractometru pentru deteterminarea aciditate totala in vin si must.


Detalii »»
aerometru de vin

Aerometru de vin

Aerometru cu termometru de vin si must cu scara dubla: 0.990-1.120 : 0.001 g/ml 3-17 : 0.5 % Vol.
Termometru cu lichid rosu: 0+40°C : 1°C
• Acuratete: ± 1 div.
• Temperatura de corectie: 20°C
• Lungime : 400mm


solicit oferta pret »»
afrometru de vin sampania

Afrometru de presiune

Afrometrul este un manometru pentru masurarea presiunii din interiorul sticlelor de vin, vin spumant sau șampania.
Carcasa are diametru de Ø63 mm. cu ac de penetrare din otel inoxidabil


solicit oferta pret »»



alcoolmetru vin must

Alcoolmetre si Termoalcoolmetre

Alcoolmetre cu sau fara termometru masoara concentratia de alcool (0-100 grade) din vin, tuica ,palinca, vodka. "tabel de corelare cu temperatura" pentru citirea exacta a concentratiei si temperatura
• Alcoolmetru din sticla cu domeniu de masurare: 0...100 %vol. sau 0...80% greutate
• Termoalcoolmetru din sticla cu domeniu de masurare: 11...37% vol. / temperatura 20°C cu BVM.
Optional: certificate metrologic


Solicit oferta pret »»
analizor vin

Analizor concentratiei alcoolice

Analizor pentru determinarea concentratiei alcoolice a vinurilor si produse pe baza de vin, analizorul MLHn-83 determina concentratiei alcoolice a vinurilor cu mare precizie si acuratete si in cativa minute aveti rezultatele masurate in % si V/V.


Detalii »
balanta hidrostatica

Balanţa hidrostatică

Aparat pentru determinarea masa volumică la 20°C şi densitatea relativă la 20°C

Metode uzuale:
areometrie sau densimetrie cu balanţa hidrostatică cu un taler sau cu două talere prevăzute cu dispozitiv de suspendare
STAS 6182/8-71
» este o metodă foarte exactă de determinare a densităţii corpurilor lichide şi solide; de aceea, ea este folosită ca metodă de etalonare.


Balanta hidrostatica »



cromatograf pentru vin

Cromatograf de lichide HPLC

Cromatofgraf de lichide pentru determinarea Zaharoza din vin si must
Metoda de determinare calitativă sau Metoda de determinare şi de dozare:
prin cromatografie lichidă de înaltă performanţă HPLC / STAS 6 182/1 7-81.


Cromatograf HPLC »
cuptor de cenusa

Cuptor de calcinare

Determinarea: Cenuşă
Metoda: incinerarea extractului de vin la 500°C ... 550°C, până la combustia completă a carbonului
STAS 6182/3-70.


Aparate necesare:
Cuptor de calcinare
»
densimetru pentru vin

Densimetre digitale

Densimetru digital pentru determinarea extractul sec total
Metoda unică:
densimetrie
STAS 6182/9-80.


Densimetru digital sau clasic din sticla »




distilator vin
Distilator oenologic cu abur de 3 posturi

Distilator oenologic cu abur incalzire cu gaz, are 3 baloane de distilare, pentru testarea aciditatii totale si volatile prin titrare.

solicit oferta pret »»

distilatoe alcool
Distilator oenologic / alcool

Distilator oenologic incalzire cu infrarosu IR
Pentru determinarea concentratiei alcoolice sau continutului de alcool prin distilare

solicit oferta pret »»
distilatoe oenologic

Distilator oenologic / aciditate

Distilator oenologic cu incalzire electrica
Pentru determinarea continutului de alcool; acid sorbic; aciditate volatila si aciditatii totale si mixturi de plante prin distilare (ex. Stipa Tenacissima), drojdie, boasca din struguri)


Detalii »




distilator must
Distilator oenoligic de zahar

Distilator oenologic de venificatie pentru determinarea continutului de zahar din vin prin distilare

solicit oferta pret »»

analizor sulf din vin
Distilator pentru dioxdul de sulf

Distilator oenologic
pentru determinarea bioxidului de sulf SO2 liber si total prin distilare

solicit oferta pret »»
dozator pentru vin

Dozatoare si Kituri de reactivi necesare analizei vinului si must

• Dozare / titrarea acidul acetic
• Dozare / titrarea aciditate totala
• Valoarea pH-ul / Conductivitate
• Dozare / titrarea acizi volatili
• Dozare / titrarea dioxidul de sulf
• Titrarea alcoolului
• Dozare de gaz / Gas testing
• Turbiditate / Proteine
• Instrumente optice
• Instrumente multiparametrice


Detalii »



ebuliometru de vin

Ebuliometru de vin si must

Ebuliometru pentru determinarea Tăria alcoolică în volum
Metoda ebuliometrică;
STAS 6182/6-70.


Detalii »»
microscop pentru vin

Microscoape pentru analiza vinului si must

Analiza vinului, must si struguri cu microscoape de polarizare in camp luminos si cu lumina fluorescenta incidenta sunt trei tipuri de microscoape folosite pentru analiza vinului.


Detalii »
mustmetru de vin

Mustmetru pentru vin si must

Mustmetru cu scala dubla:
se citeste gr. zahar/ litru si %vol - potentialul alcoolic al vinului;
• Valoarea diviziunii 5gr.zahar/l si 0.5% vol.;
• Temperatura de etalonare 20C;
• Citirea dedesuptul meniscului;
• Lungime totala 160+/-10 mm;.


solicit oferta pret »»



picnometru de vin

Picnometru


Picnometru dispozitiv pentru determinarea masa volumică la 20°C şi densitatea relativă la 20°C

Metoda de referinţă: picnometrie cu precizie de 0,0001 g/cm3
STAS 6182/8-71.
» Măsurarea densităţii prin cântărirea unui volum constant se face în cântărirea corpului analizat şi a unui volum egal de apă distilată.


solicit oferta pret »»
evaporator venificatie

Plite, cuiburi de incalzire si bai de evaporare

Evaporator probe de vin si must cu urmatoarele spec. tehnice:
VOLUM balon de incalzire: 500 ml,
Domeniu de temperatura: temp. amb. ...350°C,
Gradul de precizie: ± 5°C,
Control temperatura: termoregulator cu scala gradata,
Izolatie termica: fibra de sticla,
Puterea rezistenta la incalzire: 450 W,
Clasa de protectie: IP 30.


Detalii »
polimetru_zaharoase

Polimetre

Polarimetre instrument pentru determinarea a concentratiei oricaror solutii optic active; folosit in special pentru determinarea concentratie; calităţii şi cantităţii de zahăr.


Detalii »



reactivi pentru vin

Reactivi si solutii etalon

Reactivi pentru determinarea Zaharuri reducătoare
Metoda de referinţă: trecerea vinului neutralizat şi dezalcoolizat printr-o coloană schimbătoare de anioni sub formă de acetat, în care anionii sunt schimbaţi prin ioni acetici, urmată de defecarea cu acetat neutru de plumb şi dozare prin metoda iodometrică (Schoorl)
sau Metoda manganometrică(Bertrand)
STAS 6182/18-81.


Reactivi necesar »
refractometre abbe

Refractometru ABBE


Refractoemetru special pentru determinarea conţinutului în zaharuri al mustului, mustului concentrat şi mustului concentrat rectificat.

Metoda: refractometrie
Determinarea indicelui de refracţie al produsului eliberat de componenţii volatili, care este direct proporţional cu conţinutul de substanţă uscată solubilă / STAS 6182/25-73


Detalii »
refractoemtru proces venificatie

Refractometre de proces - uz industrial


Refractometrul de proces a fost conceput pentru introducerea si masurarea directa in fluxul de productie, este ideal pentru controlul proceselor industriale de venificatie cat si pentru separarea fluidelor


Detalii »



refractometru zahar in vin

Refractometru portabil cu compensare temperatura

Refractometru portabil pentru VIN si must determina precis continutul de sare (salimetru) sau de zahar (zaharometru) din solutii.
Este potrivit pentru masuratori ale solutiilor concentrate sau diluate
Dotat cu prisma AMICI, care asigura eliminarea culorilor din campul vizual, asigurand o vizibilitate foarte buna a domeniului in care se face masurarea.
Are un termometru incorporat
• Domeniu 0-90% Brix cu 3 domenii: 0-42%; 42-71%; 71-90% si 0-28% pentru sare
• Precizie:0,2%.


Detalii »
spectrofotometru pentru vin

Spectrofotometru UV-Viz

Analizor spectral pentru determinarea glucoza şi fructoza
Metoda: spectrofotometrie de absorbţie la lungimea de undă de 340 nm.
Glucoza şi fructoza sunt fosforilate cu adenozin-trifosfat printr-o reacţie enzimatică catalizată cu hexokinază, rezultând glucoză-6-fosfat şi fructoză-6-fosfat.


Detalii »
spectrofotometru pentru vin

Spectrometru NIR / analiza in infrarosu apropiat

Analizator NIR infrarosu apropiat pentru analiza completa este un aparat de mare precizie a probelor lichide vin, must, bauturi alcoolice spirtuase, oţet, cidru şi sucuri naturale de fructe pentru analiza de rutină a parametrilor de calitate importanţi (etanol, zaharuri, pH, acid acetic, densitate şi acizi organici,..etc).


Detalii »



spectrometru rezonanta magnetica

Spectrometru de rezonanta magnetica nucleara (RMN)


Spectrometru RMN pentru determinarea îmbogăţirii mustului de struguri; concentrat si rectificat, şi vinului prin aplicarea rezonanţei magnetice nucleare a deuteriului din alcoolul etilic extras din vin sau din produsele de fermentaţie a mustului de struguri, mustului de struguri concentrat şi a mustului de struguri concentrat rectificat se determină următorii parametri:
- Raportul izotopic asociat la carbonul 1 din alcoolul etilic;
- Raportul izotopic asociat la carbonul 2 din alcoolul etilic;
- Parametrul "R" exprimă distribuţia relativă a deuteriului la carbonul 1 şi 2 din alcoolul etilic;
- Raportul izotopic al apei din vin.


Detalii »
sulfitometru vin

Sulfitometru de vin si must

Sulfitometru pentru sulfitarea de vin folosit în vinificaţie pentru acţiunea sa antiseptică, antioxidantă şi antioxidazică; realizarea unei bune limpidităţi; conservarea aromei şi îmbunătăţirea calităţilor organoleptice a vinurilor.


Detalii »
termometru butoi de vin

Termometre digitale cu sonda si Termometru de sticla pentru vin si must

Termometru cu sonda este un instrument ideal pentru aplicatii in sectorul alimentar.
Poate fi folosit in orice activitati unde este necesara monitorizarea constanta a temperaturii: fabrici, restaurante, cantine, etc;
Sonda de penetrare este perfecta pentru produse alimentare Rezistent la apa;
Domeniu de temperatura: -50+200°C
Rezolutie: 0.1°C;
Sonda de penetrare din inox cu o lungime de 125 mm si Ø 3.5 mm;
Functie de afisare digitala.


Detalii »



titrator pentru vin

Titrator digital

Titrator pentru determinarea alcalinitatea cenuşii
Metoda: titrimetrică.
În prezenţa indicatorului metilorange cenuşa solubilizată la cald în exces de acid sulfuric se titrează cu hidroxid de sodiu.
STAS 6182/11-71.


Detalii »
titrare vin si must

Titrator potentiometric

Titrator potential pentru determinarea clorurile
Metoda: potenţiometrie. Clorurile sunt dozate direct în vin prin potenţiometrie cu utilizarea electrodului de Ag/AgCl.
STAS 6182/31-74.


Detalii »
teste rapide pentru vin

Teste rapide pentru vin si must

Trusa completa pentru teste oenologice, totusi este posibil ca pentru probele extrem de complexe (vin, sucuri, probe solide, etc) sa fie necesari reactivi auxiliari pentru etapa de pregatire a probei.
Modul în care se masoara proba sau reactivii presupune o precizie crescuta fata de kit-urile prezentate anterior. De asemenea drumul optic generos (intre 5 si 10 cm) compenseaza din eroarea fireasca a ochiului normal facînd posibile analize la a doua zecimala timpul de analiza ramînînd la fel de redus.


Detalii »



turbidimetru_vin

Turbidimetru pentru vin

Turbidimetru pentru determinarea sulfaţii
Metoda: precipitarea şi determinarea sulfatului de bariu. Fosfatul de bariu precipitat în aceleaşi condiţii este eliminat prin spălarea precipitatului cu acid clorhidric.
Metoda de testare rapidă se bazează pe precipitarea sulfatului de bariu cu o soluţie titrată de ioni de bariu.
STAS 6182/12-77.


Detalii »
zaharometru pentru vin

Zaharometru si Termozaharometru pentru vin si must

Zaharometru este un tester din sticla cu scale de hirtie in interior, lest din alice de plumb, ceara rosie si bazin cu mercur; Scala de % masa zahar se afla in interiorul tijei iar scala de temperatura in interiorul corpului;
• Domeniul de masura:
0-10%zahar; 0-20%zahar; 20-40%zahar; 40-60%zahar; 60-80%zahar
pentru partea densimetrica si 0+30°C pentru partea termometrica;
• Valoarea diviziuni este 0.2% masa zahar pentru partea densimetrica si 1°C pentru partea termometrica;
• Temperatura de etalonare 20°C;
• Citirea dedesuptul meniscului;
• Lungime totala 390+/-20 mm.


solicit oferta pret »»
vinometru

Vinometre / Pipete volumetrice speciale pentru vin si must

Pipete volumetrice pentru vin si must (vinometru)

Variante disponibile:
• Pipeta volumetrica din sticla de la 0 la 25 cu gradatie de 1%Vol.
cod.prod.ML2111-qp
• Pipeta volumetrica de 40ml cu diametru de 30mm
cod.prod.ML2120-04-qp
• Pipeta volumetrica dreapta din sticla borosilicata de 220 ml; diametru de Ø30 mm si 500mm lungime.


solicit oferta pret »»

   
tester_co2_vin

Tester dioxid de carbon (CO2) din vinuri

Tester pentru determinarea contionutul CO2 din vin
• scala: -10 +60°C
• div. 0.5°C
• acuratete: +/- 0,8°C
• imersie: 305 mm.


solicit oferta pret »»
   



Aparate analiza vinului
testere bauturi alcoolice

Spectrofotometru "DietQuest" de inalta performanta
pentru controlul calitativ si marcarea produselor in industria alimentara, analize de ape, bauturi alcoolice, sucuri naturale, racoritoare; produse alimentare, .. detalii »»
Oferta de pret»»
International Orders / RFQ »»
Consultatnta Tehnica »»
Asistenta Service Mentenanta Etalonare Calibrare Piese de schimb; Consumabile pentru aparatura de analiza vinului »»
Urmareste-ne
multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »



| Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Assistenta on-line|